Prima Pagina jailbreak 120 de motive pentru a face jailbreak (Video)

120 de motive pentru a face jailbreak (Video)

120 de motive pentru a face jailbreakDaca inca nu stiai de ce merita sa faci jailbreak, atunci poate aceste 120 de motive pentru a face jailbreak te vor convinge ca folosirea unui asemenea software aduce o schimbare reala pentru modul in care va utilizati iDevice-urile.

In clipul video de mai jos veti vedea prezentate nu mai putin de 120 de tweak-uri si aplicatii disponibile in Cydia pentru terminalele care au jailbreak facut, ele oferindu-ne posibilitatea de a implementa o gama extrem de variata de functii pentru terminalele care ruleaza iOS 9 si nu numai.

Clipul video prezinta in nu mai putin de 43 de minute 120 de motive pentru a face jailbreak, deci veti vedea explicata functionalitatea fiecarui pachet in parte pentru a va lamuri daca el trebuie instalat sau nu in terminalele voastre si asa va veti putea face o idee in legatura cu ceea ce ofera el si daca merita incercat.

120 de motive pentru a face jailbreak

Cu aceste 120 de motive pentru a face jailbreak singura chestiune este legata de faptul ca solutia de jailbreak este facuta de catre o echipa de hackeri din China, acestia fiind cunoscuti pentru furtul de date si furtul de solutii de exploatare a terminalelor, asa ca trebuie sa fiti constienti ca datele voastre sunt in pericol de a fi furate.

Daca ati acceptat deja acest lucru, atunci aceste 120 de motive pentru a face jailbreak ar trebui sa va ajute sa descoperiti tweak-uri, aplicatii sau teme noi care va vor permite sa extindeti functionalitatea iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor voastre.

120 de motive pentru a face jailbreak :

 1. Tether
 2. instaLauncher
 3. BrowserTabs
 4. SleepFX
 5. Pegasus
 6. LockLight
 7. Shortcuts
 8. OneHandWizard
 9. Cylinder
 10. Badgomizer
 11. GrabberApp8
 12. HotDog
 13. AlwaysMore For Spotlight
 14. iProtect
 15. iWidgets
 16. Statusbar Color
 17. Polus
 18. ColorFont 2
 19. Record’n’Torch
 20. RecordPause
 21. RomanPasscode
 22. SbIconAlpha
 23. SbPowerAlert
 24. SpotWhite
 25. TransparentVolume8
 26. SwitcherFlipper
 27. FaceDown
 28. Muutiny
 29. Folder6Plus
 30. SwipeHome
 31. BreadcrumbsAway
 32. FullFolder9
 33. StealthCam
 34. HideSettingsSearch
 35. TimeUntilAlarm
 36. No Carrier
 37. UniversalMute
 38. EasyRespring
 39. Icon Renamer
 40. SaveGram
 41. SwipeForMore
 42. SameStatus
 43. GrabberTime
 44. BerryC8
 45. Cistem Aperio
 46. LastApp
 47. CCNowPlaying
 48. FakeCarrier
 49. RevealNC 9
 50. BatteryLife
 51. PhotoSize
 52. SwitcherBadges
 53. Allarm
 54. AlbumShot
 55. SafariTabCount
 56. StatusBarTimer
 57. Cask – Repo: rpetri.ch/repo/
 58. SleekCode
 59. Barrel
 60. Faces
 61. Alkaline
 62. Placeholder – Repo: repo.cpdigitaldarkroom.com
 63. ShiftCylcle
 64. Almpoum
 65. CCMetters
 66. CCLoader
 67. BetterFiveColumnHomescreen – Repo: repo.rpdev.info
 68. EasylowPowerMode
 69. ForceColor
 70. NoSlowAnimations
 71. InstaTools
 72. Fuse
 73. SwipeSelection
 74. NC Date Customizer
 75. UnlockSound
 76. DeleteForever
 77. CustomNotificationSound
 78. Bloard
 79. BlurryBadges
 80. BatteryIcon
 81. SpotlightBeGone
 82. Forcy
 83. Speed Intensifier
 84. Apex 2
 85. CCBackground
 86. Minimal HUD
 87. AlarmVolume
 88. CustomLS 2
 89. PortraitLock
 90. ColorBadges
 91. ColorReachability
 92. Repair Settings Layout
 93. MultiIconMover+
 94. DockShift
 95. Switcher Speedster
 96. SharePro
 97. NoPageDots7
 98. BetterShutdown
 99. DoubleCut
 100. AdvancedSettings8
 101. RevealMenu
 102. CClean
 103. Date In Statusbar – Repo: repo.rpdev.info
 104. CCSettings
 105. StatusHUD
 106. IconBounce
 107. GlowBadge
 108. RoundDock
 109. BetterFourByFourFolders – Repo: repo.rpdev.info
 110. Activator
 111. BetterFiveIconDock – Repo: repo.rpdev.info
 112. FlipControlCenter
 113. Aeuria LS
 114. CircleIcons
 115. Hide Labels
 116. EnableLivePhotos
 117. SwitcherTweak
 118. GlowBoard
 119. StopCCinApp
 120. FolderEnhancer
 • marius

  Fac jailbreak de cand aveam 3gs, dar acum sunt tot mai putine motive sa continui. In primul rand datorita dezvoltatorior de tweak-uri neseriosi. Dai bani pe un tweak si te trezesti ca nu-l mai actualizeaza. Tepe luate: zephyr, xbackup, auxo. Cei care le actualizeaza o fac destul de tarziu. Pt ios9 nu pot folosi nici pana acum: intelliscreen, springtomize, callbar. Practic 90%din ce am cumparat nu pot folosi. Si nu in ultimul rand, ultimele versiuni de ios au tit mai multe facilitati ce erau disponibile inainte doar cu jb. Cu parere de rau, din mare fan jb, am ajuns sa fiu total dezamagit..

 • Deiu

  @marius la unele tweak-URI se lucrează pentru a fi compatibile cu iOS9, gen springtomize. In mare parte ai foarte mare dreptate !

 • @marius: Asta pentru ca rata de piratare este enorma, iar timpul investit in crearea software-ului nu e acoperit de banii primiti de la cei care platesc.

 • Catalin

  serios mai face cineva jailbreak, de ce ?acum 3-4 ani avea sens dar acuma?

 • lucian84

  Cătălin, tu glumești ? Pai tocmai acuma ți se dau 120 de motive si tu aberezi !!!

 • Andrei

  De cate aplicatii ai nevoie pe un iPhone/iPad? De ce imi trebuiesc sute de tweak-uri? Nu vreau sa imi fac iPhone-ul sau iPad-ul mai cool. Daca imi trebuie o aplicatie, o cumpar. Carti sau reviste le pot descaraca de pe net si nu imi trebuie jb sa le citesc. Daca nu gasesc o carte si vreau sa o citesc, o cumpar. Multi dintre voi, faceti jb, va expuneti telefonul si toate datele personale doar sa va umpleti device-ul de aplicatii pe care de multe ori nu le folositi. Eu cred ca cine isi permite sa plateasca 3000 lei pe un telefon, nu are o problema sa mai scoata inca 200-300 lei/an sau chiar mai putin pentru cateva aplicatii care chiar sunt folosite.

 • Dan

  Amândoi aveți dreptate. Realitatea ar fi cu totul alta dacă toți, sau măcar marea majoritate a dezvoltatorilor de tweak-uri și-ar proteja cum trebuie munca. Un exemplu rapid care-mi vine acum în minte e PhotoAlbums+. Nu există nicio versiune piratată a acestui tweak. De ce? Simplu: e protejat împotriva piratării. Din păcate, astea sunt excepții. În plus, odată cu eliminarea de către Jay Freeman (saurik) a Amazon Payments ca soluție de plată pentru tweak-urile comerciale, foarte mulți fani JB care au un motiv serios să nu folosească PayPal se văd puși în imposibilitatea de a mai cumpăra tweak-uri. Mulți dintre aceștia renunță și încep să le pirateze. Pentru mine, un iDevice fără JB e zero. Apple are dreptate (parțial) atunci când restricționează anumite acțiuni sau feaures. Dar, din punct de vedere UX (user experience), prin tweak-uri se poate multiplica utilitatea unui iDevice. Exemple: Activator, Asphaleia, NoAnnoyance, Seng, Springtomize, SimpleReach.

 • Dan

  Amice, tu ori nu te-ai obosit să urmărești clipul video din articol, ori ai impresia că JB = piratare de aplicații. Mulți aleg JB special pentru a se bucura de aplicații fără să le plătească. E adevărat! Dar asta nu înseamnă că toată lumea face JB doar pentru piratare. Și eu cumpăr aplicațiile de care am nevoie. Câteva exemple: AutoCare, BillMinder, WaterMinder, Meter Readings, Thunderspace 4k, Relaxia, CARROT, The Photo Cookbook (toată seria), Boximize, 1Password (pro features), Cycloramic, Things for iPhone/iPad, Movist, PhotoSync, Monument Valley, Solar Walk și lista poate continua.
  Iar referitor la “expunerea datelor personale”, ești foarte amuzant. Tu chiar ai impresia că mai există privacy, chiar și dacă nu ai telefonul jailbroken, odată ce ai date personale pe un smartphone? Dream on buddy!

 • bogdan

  Cândva făceam și eu JB dar acum nu mai vad pentru ce, cu 20 euro pana în prezent după 2 ani mi-am cumpărat app de care aveam nevoie, și dacă ești persoana care operații bancare cu iPhonul

 • bogdan

  Chiar recomand sa nu faceți JB

 • Bogdan Mitrică

  de ce?

  daca vii cu argumente te pot lua in seama!

  asa pot spune si eu, chiar recomand sa nu mai comentezi la articole! si nu am niciun argument si te oftici ca te atac dar daca iti spun ca o faci in completa necunostinta de cauza macar am un argument chiar daca tu tot la fel de mult te ataci! 🙂