Popcorn aduce o functie noua pentru 3D Touch

PopcornPopcorn este un nou tweak al Cydia lansat in cursul noptii trecute de catre un dezvoltator de pachete pentru celebra platforma, el oferind posibilitatea de a implementa o functie completa noua pentru 3D Touch.

In clipul video de mai jos veti vedea despre ce schimbare este vorba, tweak-ul oferind posibilitatea de a utiliza un gest de tip Pop pentru a accesa un preview al unei aplicatii din ecranul principal de aplicatii, ideea in sine fiind extrem de interesanta pentru utilizatori.

Practic apasarea puternica pe o anumita iconita a unei aplicatii vizible in ecranul principal de aplicatii va deschide o fereastra de tip preview cu interfata unei aplicatii, controlul total asupra acesteia permitandu-ne sa vedem foarte rapid informatii din ea fara a o deschide efectiv pentru utilizare.

Popcorn is a great new way to multitask which allows you to quickly ‘pop’ into your applications right from the home screen. Simply Force Touch harder on an app icon, or swipe up if you don’t have a Force Touch device. You’ll immediately pop into the application, allowing you to quickly interact with and perform actions in an easily accessible, but fully functional, version of the app.

Popcorn este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.