Aplicatia Plex pentru Apple TV 4 a fost lansata

Plex Apple TV 4Plex este una dintre cele mai utile aplicatii lansate vreodata pentru platforma iOS, ea oferind posibilitatea de a transforma un calculator intr-un media server pentru redarea de continut pe orice terminale mobile.

Aplicatia Plex pentru iOS este disponibila de foarte multa vreme in App Store, insa incepand de astazi exista inclusiv o aplicatie pentru Apple TV 4, ea aducand o suita intreaga de functii noi de care posesorii noului produs se pot bucura in momentul de fata dupa instalarea sa.

Pentru ca aplicatia Plex sa functioneze trebuie sa aveti instalata aplicatia de media server intr-un calculator in vederea redarii de continut pe Apple TV 4, insa in schimbul unui abonament puteti accesa inclusiv o varietate de continut de la show-uri TV si pana la filme.

Separat de acestea, aplicatia Plex ofera posibilitatea de a vizualiza inclusiv clipuri video YouTube sau Vimeo direct din Apple TV 4, astfel ca nu va trebui sa o parasiti pentru a vedea continutul vostru favorit pe televizor atunci canda veti nevoie si nu doriti sa folositi aplicatia YouTube.

Plex organizes all of your video, music, TV and photo collections, and streams them to all of your screens. With the free Plex Media Server on your home computer and Plex for Apple TV, you can watch and listen to all of your personal media on your Apple TV and share it with friends and family.

Plex este o aplicatie extrem de populara care a generat milioane de descarcari in lumea intreaga, iar daca sunteti interesati sa o instalati pe Apple TV 4 va trebui sa o cautati in App Store-ul dedicat noului produs.

1 COMENTARIU