Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftin

Samsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftin

Samsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftinSamsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftin decat Samsung Galaxy S6 in momentul lansarii, analistii estimand ca Samsung ar putea reduce cu pana la 10% costul de productie si implicit pretul de vanzare.

Desi anul acesta Samsung a vandut Samsung Galaxy S6 la preturi mai mari decat cele practicate pentru Samsung Galaxy S5, se pare ca pentru Samsung Galaxy S7 compania coreeana are in plan o serie de preturi diferite fata de cele practicate in cursul anului trecut.

La scurt timp dupa lansarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge compania Samsung a decis sa reduca cu aproximativ 10% pretul de vanzare al terminalelor sale din cauza vanzarilor slabe, iar anul acesta va incerca sa evite aceasta situatie cu preturi mult mai potrivite.

Un Samsung Galaxy S7 cu 10% mai ieftin decat Samsung Galaxy S6 va atrage cu siguranta atentia unui numar mult mai mare de oameni, mai ales daca va aduce schimbari de design si functii noi care sa convinga utilizatorii ca o achizitie merita facuta in momentul lansarii.

Cei de la Samsung au incercat sa-si vandta terminalele la preturi apropiate de cele ale iPhone, insa clientii lor nu sunt obisnuiti sa plateasca atat de multi bani pe un smartphone al coreenilor, asa ca au preferat sa spuna pas, in numar foarte mare, terminalului Samsung Galaxy S6.

Cu Samsung Galaxy S7 Samsung incearca sa evite aceasta greseala si acest lucru este foarte bun pentru utilizatori deoarece ei vor avea ocazia de a cumpara terminalele la preturile corecte si poate ca o crestere serioasa in vanzarile coreenilor va motiva Apple sa se uite cu mai multa atentie la politica sa de preturi.

 • Srb Srb

  Daca nici asa, atunci cum?
  avem nevoie de samsung, pt ca Sony sau Htc nu fac fata
  Ar ramane doar Micrososft daca Samsung iese de pe piata smartphone

 • 1mihai

  Nu se va retrage Samsung, nu aplecati urechea la toti analistii morti de foame care cu o asemenea barfa vor sa iasa din anonimat! Daca iesea vreun Ceo al celor de Samsung asa cum s-a intamplat cu cei de la Sony si anunta o eventuala retragere intelegeam sa se speculeze atat dar in conditiile de fata asta e …cancan.

 • Srb Srb

  momentan nimeni nu stie ce ne rezerva analistii, poate sa nimereasca poate sa nu. Dar nimeni nu are de unde sti.
  Eu ziceam ca sper sa nu se intample asa ceva

 • Sym

  Nu fii copil! Analistii prezic in functie de interes: daca au de vandut sau de cumparat actiuni.
  Cate zeci de milioane de ceasuri preziceau ca va vinde Apple anul asta? 70 de milioane! Cate au vandut?
  Ai prins ideea?

 • Srb Srb

  de unde visezi tu 70 mil de ceasuri baaaaaaa???
  si eu sunt copil ca zic ca nimeni nu are de unde sa stie viitorul
  Dar aia cu 70 milioane de ceasuri a fost belea 😀