Samsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftin

Samsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftinSamsung Galaxy S7 ar putea fi mai ieftin decat Samsung Galaxy S6 in momentul lansarii, analistii estimand ca Samsung ar putea reduce cu pana la 10% costul de productie si implicit pretul de vanzare.

Desi anul acesta Samsung a vandut Samsung Galaxy S6 la preturi mai mari decat cele practicate pentru Samsung Galaxy S5, se pare ca pentru Samsung Galaxy S7 compania coreeana are in plan o serie de preturi diferite fata de cele practicate in cursul anului trecut.

La scurt timp dupa lansarea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge compania Samsung a decis sa reduca cu aproximativ 10% pretul de vanzare al terminalelor sale din cauza vanzarilor slabe, iar anul acesta va incerca sa evite aceasta situatie cu preturi mult mai potrivite.

Un Samsung Galaxy S7 cu 10% mai ieftin decat Samsung Galaxy S6 va atrage cu siguranta atentia unui numar mult mai mare de oameni, mai ales daca va aduce schimbari de design si functii noi care sa convinga utilizatorii ca o achizitie merita facuta in momentul lansarii.

Cei de la Samsung au incercat sa-si vandta terminalele la preturi apropiate de cele ale iPhone, insa clientii lor nu sunt obisnuiti sa plateasca atat de multi bani pe un smartphone al coreenilor, asa ca au preferat sa spuna pas, in numar foarte mare, terminalului Samsung Galaxy S6.

Cu Samsung Galaxy S7 Samsung incearca sa evite aceasta greseala si acest lucru este foarte bun pentru utilizatori deoarece ei vor avea ocazia de a cumpara terminalele la preturile corecte si poate ca o crestere serioasa in vanzarile coreenilor va motiva Apple sa se uite cu mai multa atentie la politica sa de preturi.