Prima Pagina Apple TV 4 Apple TV 4 are suport pentru foldere

Apple TV 4 are suport pentru foldere

Apple TV 4 folderApple TV 4 a fost lansat vinerea trecuta cu tvOS si desi are suport pentru aplicatii, din pacate compania Apple nu a implementat suport pentru organizarea acestora in foldere, astfel ca utilizatorii nu pot decat sa treaca peste sute si sute de aplicatii pentru a ajunge la cea dorita.

Desi deocamdata Apple TV 4 nu permite afisarea de aplicatii in interfata sa, se pare ca tvOS are totusi suport pentru ele, un dezvotlator de aplicatii descoperindu-l dupa o analiza destul de amanuntita a noului sistem de operare pentru acest produs.

Mai mult decat atat, el a reusit sa modifice codul sursa al tvOS pentru a putea activa sistemul de suport pentru foldere, astfel ca a reusit sa isi organizeze aplicatiile din Apple TV 4 folosind acest sistem, iar in imaginea de mai sus puteti vedea o forma rudimentara a lor.

Sistemul de foldere oferit de catre compania Apple pentru tvOS si Apple TV 4 este similar celui existent in iOS, astfel ca utilizatorii vor putea modifica denumirile acestor foldere dupa bunul plac pentru a gasi mai apoi aplicatiile mult mai usor.

Stergerea unui folder se face prin apasarea butonului play/pause din telecomanda, iar stergerea unui folder va sterge si cele maxim 9 aplicatii care pot fi listate in el, astfel ca vorbim despre ceva foarte simplu implementat de catre Apple, dar cu anumite limite.

Desi Apple TV 4 si tvOS au suport pentru foldere, nimeni nu stie deocamdata cand sau daca Apple va activa aceasta functie pentru toata lumea, asa ca ramane de vazut ce se va intampla.

SURSASteve
LIKE
Articolul anteriorApple Watch a inregistrat vanzari impresionante
Urmatorul articolFacebook – un numar impresionant de utilizatori