HTC copiaza o faimoasa reclama Apple

HTC reclama One A9HTC ONE A9 a fost lansat de catre compania HTC cu doar cateva saptamani in urma si toata lumea stie ca el este o clona a iPhone 6S sau a iPhone 6, insa cei de la HTC nu s-au oprit aici.

Pentru a completa imaginea unei companii incapabile de creatie, cei de la HTC au copiat inclusiv o faimoasa reclama Apple lansata in 1984, ea fiind creata special pentru Macintosh in ideea de a atrage clientii care achizitionau PC-urile IBM spre compania americana.

Motto-ul reclamei pentru HTC ONE A9 este fii diferit, insa din pacate cei de la HTC sunt departe de a se apropia de motto-ul lor, iar asta deoarece noul lor smartphone arata si este vazut ca doar o noua clona a unui terminal iPhone si nimic mai mult, iar nimeni nu greseste aici.

Copiind o reclama faimoasa a companiei Apple, cei de la HTC nu fac altceva decat sa confirme faptul ca strategia lor in momentul de fata este de a copia produse de succes fara a inova in vreun fel si Samsung a demonstrat ca acest lucru poate avea succes pentru o perioada de timp.

Sus aveti reclama celor de la HTC pentru HTC ONE A9, iar jos aveti reclama lansata de catre compania Apple pentru Macintosh in 1984.