HTC One A9 vs iPhone 6 – comparatie design

iPhone 6 vs HTC One A9 comparatie designHTC One A9 a fost prezentat de catre compania HTC cu doar cateva zeci de minute in urma si desigur ca unii jurnalisti au avut ocazia de a testa noul terminal pentru a-l prezenta lumii intregi avand in vedere ca HTC a decis sa faca o conferinta fara public, decizia fiind destul de ciudata.

Multi dintre cei care au primit HTC One A9 pentru testare inaintea lansarii oficiale au concluzionat ca vorbim intr-adevar despre primul iPhone creat de catre cei de la HTC, comparatia fiind departe de a fi magulitoare pentru un brand apreciat de catre foarte multi oameni.

Dupa cum puteti vedea si din imagini, HTC One A9 si iPhone 6, implicit iPhone 6S, impart foarte multe caracteristici de design, terminalul celor de la Apple fiind lansat in 2014 pe piata, design-ul fiind mentinut in produsul lansat in cursul acestui an, HTC lansand al treilea iPhone cu acelasi design.

Din pacate cei de la HTC urmeaza strategia Samsung si creeaza iPhone-uri cu Android, piata din China fiind saturata de clone ale terminalelor iPhone, cei de la HTC urmand a face parte din marea “armata” de companii care cloneaza produsele Apple si va fi interesant de vazut ce vanzari va avea acest produs avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 nu a generat vanzari extraordinare.

iPhone 6 vs HTC One A9 comparatie design 1

iPhone 6 vs HTC One A9 comparatie design 2

iPhone 6 vs HTC One A9 comparatie design 3

iPhone 6 vs HTC One A9 comparatie design 4

17 COMENTARII

  1. Nu ma pot decide care este mai urat dintre ele, oricum penibili astia de la htc … nu inteleg au facut htc one m7 care arata super, au facut m8 care parca e putin sub m8 cand vine vorba de design dar arata si ala bine… si acum ce? fac aceasta copie penibila dupa un telefon penibil cel putin la design este mult sub concurenta… nici n-am nervi sa citesc articolu sa vad cum bagi acolo ca vai doamne toata lumea copiaza iphone, da copiza dar si iphone copiaza la greu asa ca lasa-o asa

  2. =)) asa e

    Apple e prima companie care a scos un telefon cu camera iesita in exterior :)) acum toti copiaza Iphone ul cu camera iesita in exterior :))

  3. A precizat undeva de inelul camerei?

    A spus ft clar camera telefonului, nu inelul camerei sau modalitatea prin care e camera scoasa in exterior.