Black Friday toata luna noiembrie

Black Friday toata luna noiembrieBlack Friday este cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, insa din pacate in Romania importanta sa este diluata de faptulu ca diverse magazine online organizeaza pseudo promotii de acest gen in mod constant.

Black Friday se organizeaza in strainatate in ultima zi de vineri a lunii noiembrie, insa in Romania campania de reduceri se organizeaza cu o saptamana inainte, pe 20 noiembrie, insa unele magazine online s-au gandit ca ar fi o idee buna sa organizeze totul diferit.

Black Friday toata luna noiembrie este raspunsul unor magazine online pentru dorintele romanilor de a cumpara produse bune la preturi mici, insa din pacate aceasta este doar o pacaleala prelungita pentru un eveinment de reduceri care si-a pierdut din importanta.

Black Friday trebuia sa fie in Romania o zi in care toate magazinele serioase ofera reduceri substantiale la o gama variata de produse, insa din pacate totul s-a transformat intr-o perioada lunga de reduceri nesemnificative pentru produse neinteresante pentru multi.

Black Friday toata luna noiembrie

Black Friday in Romania 2015 nu mai este de mult decat o tentativa a magazinelor online de a genera vanzari in baza unor preturi mincinoase, insa din pacate altceva nu prea exista deoarece reducerile de acum sunt oferite mai tot timpul de catre majoritatea magazinelor.

Black Friday toata luna noiembrie este o idee proasta, din punctul meu de vedere, iar asta deoarece putine magazine ofera reducer cu adevarat importante pentru produse, insa prin marea de pacaleli exista si unele promotii demne de luat in calcul, ele trebuind cautate cu atentie.

Pentru ca Black Friday va fi intins si anul acesta pana in preajma Craciunului, voi incerca sa va ofer cele mai bune informatii despre reducerile de care puteti beneficia pentru produsele vandute de catre magazinele online, asa ca urmariti cu atentie iDevice.ro.

Pentru inceput mai jos aveti lista catorva magazine serioase care deruleaza campanii de Black Friday in toata luna noiembrie, lista fiind actualizata :