Prima Pagina aplicatii Rayman Fiesta Run este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de Apple

Rayman Fiesta Run este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de Apple

Rayman Fiesta Run

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Rayman Fiesta Run este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple si vorbim despre un joc lansat de catre compania Ubisoft in App Store cu mai bine de un an de zile in urma, el fiind extrem de popular in randul posesorilor de iDevice-uri.

Rayman Fiesta Run este creat in jurul legendarului erou Rayman, acesta participand intr-o aventura inedita in care va trebui sa il ghidati prin jungla periculoasa din Fiesta World, peste 75 de niveluri fiind create de catre dezvoltatori pentru acest titlu.

Join legendary platforming hero Rayman for a new adventure on your favorite mobile device! If you enjoyed Rayman Jungle Run, winner of the App Store’s BEST of 2012, you will love Rayman Fiesta Run and its new wacky Fiesta world! Lunge for cocktail umbrellas, leap on limes and punch those piñatas…the sky’s the limit!

PARTY ALL NIGHT LONG 
* More than 75 levels welcome you for the Fiesta!
* Bounce on sausages and make your way through 4 new festive worlds
* Beat all 3 new epic bosses to reach the dreaded Land of the Livid Dead Island!
* Collect Lums to get awesome rewards and power-ups

DISCOVER RAYMAN’S AMAZING NEW POWERS
* Rayman could jump, fly, punch and run up the walls…
* …he can now slide, swim or shrink on the fly into a tiny hero
* Unleash the power of the Super Punch!

BEWARE OF THE INVASION!
* Play all the levels you thought you knew in a totally different way
* Avoid new traps and defeat even fiercer enemies
* Get ready for more great challenges!

ENJOY GORGEOUS GRAPHICS
* Rayman Jungle Run was pretty… Rayman Fiesta Run looks absolutely delicious! 
* Immerse yourself into the Fiesta thanks to the increased depth of field 
* And if you like great lightings, Rayman has put a brand new disco ball up for you!

Pentru a avansa de la o parte a alta a lumii fiesta va trebui sa finalizati fiecare nivel si sa infrangeti fiecare dintre bosii pe care compania Ubisoft i-a creat special pentru joc, astfel ca veti avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta.

Rayman Fiesta Run este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in format universal in App Store.

 • Dan.B

  Ai mai facut un articol de dimineata la ora 8 legat de rayman fiesta run. De ce pui 2 articole la fel? Nu mai ai ce scrie?

 • Dan.B

  De ce stergi comentariul? A fost o simpla intrebare: de ce faci 2 articole la fel la interval de 2-3 ore? Nu mai ai ce scrie? Sterge-l si pe acesta!

 • @Dan.B: Asa nu imi place mie sa ma cert cu oamenii rau intentionati, dar fie.
  In cazul in care din miopie ai trecut peste restul de 7 articole publicate intre astea 2, dupa ce s-a publicat primul am vazut ca e si aplicatia gratuita a saptamanii.
  Sper ca esti multumit si data viitoare o sa abordezi problemele pe un ton prietenos.

 • Dan.B

  Nu sunt rau intentionat si nici nu am abordat problema pe un ton neprietenos. Ba din contra, tu esti neprietenos si ma jignesti, facandu-ma miop. Ce legatura au cele 7 articole intre acestea doua? Puteai edita. Simplu. Nu sa iti jignesti cititorii. Daca as fi avut “vederea ingusta” asa cum transmiti tu mai sus, nu as fi observat cele doua articole asemanatoare. Penibil…

 • @Dan B.: Ba esti rau intentionat, ma ironizezi cu “nu mai ai ce scrie” si te astepti sa te laud, sau ce ?
  Politica editoriala o fac eu si daca eu am considerat ca articolul asta merita scris dintr-un anumit motiv, atunci il scriu, din motivele mele, fara sa fiu nevoit sa le explic.
  Daca nu stiti sa vorbiti frumos, nu asteptati respect din partea mea, ca nu il veti primi, si uite asa s-a poluat un articol util unor oameni cu o discutie fara rost.

 • Dan.B

  Eu doar ti-am atras atentia ca exista 2 articole asemanatoare si il puteai edita pe primul. Ca cititor e deranjant sa-ti apara in fata ochilor acelasi lucru de 2 ori, deoarece iti citesc absolut toate articolele. Indiferent ce ai spune nu exista motiv sa ma jignesti. La ironii nu se raspunde cu jigniri nici macar atunci cand esti frustrat. Uite asa faci sa-i indepartezi pe cititori, si stii bine ca multi au fugit in alta parte: dar poate ca iti permiti: tu scrii articole, iar noi miopii le citim. Repet: penibil! La revedere si drum bun!