iOS 9.2 aduce Siri in limba araba (Video)

iOS 9.2 aduce Siri in arabaiOS 9.2 aduce Siri in araba, functionalitatea asistentului personal pentru iPhone, iPad sau iPod Touch-uri urmand a fi extinsa pentru a le oferi celor din Orientul Mijlociu mai multe motive sa cumpere produsele Apple.

Mai jos aveti prezentat un clip video cu Siri intelegand limba araba si actionand in baza comenzilor date de catre utilizatori, suportul pentru noua limba fiind descoperit in iOS 9.2 beta 2 lansata saptamana aceasta de catre compania Apple pentru dezvoltatori si utilizatorii programului beta de testare.

Incepand cu lansarea iOS 8 compania Apple a implementat suport pentru limba araba in tastatura si diverse alte meniuri ale sistemului de operare, asa ca extinderea suportului catre asistentul personal Siri este o evolutie normala pentru serviciul disponibil in iDevice-urile noastre.

Luna trecuta Apple a deschis cel mai mare Apple Store in Emiratele Arabe Unite, asa ca oferirea de suport pentru Siri in regiune este o noua dovada a faptului ca ea incearca sa isi creasca substantial veniturile in baza vanzarilor dintr-o regiune in care exista multa lume bogata.

Separat de suportul pentru limba araba in Siri in iOS 9.2 beta 2 deocamdata nu a fost descoperita vreo alta functie importanta pe care compania Apple ar urma sa ne-o ofere, insa probabil vom afla toate detaliile importante pana in momentul aparitiei sale oficiale.