iOS 9.2 beta 4 si public beta 4 au fost lansate

iOS 9.2 beta 4iOS 9.2 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma, build-ul venind cu putin peste o saptamana in urma iOS 9.2 beta 3.

Daca ati instalat iOS 9.2 beta 3 si nu versiunea public beta, atunci veti putea iOS 9.2 beta 4 prin sistemul Actualizare Software, Software, Update, al sistemului de operare, update-ul nefiind afisate pe alte versiuni ale sistemului de operare ce este mai mic decat iOS 9.2 beta.

iOS 9.2 public beta 4 a fost deasemenea lansat de catre compania Apple pentru utilizatorii normali ai iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor, actualizarea putand fi instalata de catre cei care au instalat deja iOS 9.2 public beta 3 in propriile terminale saptamana trecuta.

Pana acum compania Apple a implementat suport pentru limba araba in Siri, a rezolvat alte buguri minore ale sistemului de operare si a imbunatatit usor performantele fata de versiunile anterioare ale iOS 9, insa din pacate nu avem absolut nimic altceva cu adevarat revolutionar disponibil pentru noi.

Din pacate compania Apple nu ofera o lista cu schimbarile iOS 9.2 beta 4 sau iOS 9.2 public beta 4, astfel ca nu stim ce s-a schimbat in interiorul sistemului de operare, deci nu putem decat sa speram ca avem parte de schimbari benefice pentru actualizare.