Apple a publicat prima reclama pentru iPad Pro

iPad Pro reclamaiPad Pro a fost oficial anuntata ieri pentru lansare in cursul zilei de 13 noiembrie, Tim Cook si managerii sai incepand sa promoveze produsul inainte ca el sa fie disponibil pentru achizitie in 40 de tari de pe planeta.

Masinaria de marketing a celor de la Apple avea pregatit inclusiv un clip video in care tableta este prezentata intr-un mod cat se poate de benefic, iar in imaginea alaturata puteti vedea ca ea poate fi usor transformata in doua tablete iPad cu ajutorul noilor functii de multitasking.

Numit A Great Big Universe, clipul video pentru promovarea iPad Pro arata lumii intregi care sunt principalele beneficii ale unei tablete cu ecran de 12.9 inch si trebuie sa recunoastem ca spatiul suplimentar oferit de acest model fata de tabletele normale este benefic.

Tim Cook a afirmat ieri ca iPad Pro, iPhone si Apple Watch sunt singurele produse Apple pe care el le foloseste in calatoriile sale prin diverse locatii de pe planeta, spunand ca noua tableta poate inlocui un PC, insa acelasi lucru s-a spus si despre vechile modele.

https://www.youtube.com/watch?v=4AZR8a5XVSs