Prima Pagina Apple Pencil Apple Pencil – detaliu care defineste Apple

Apple Pencil – detaliu care defineste Apple

Apple Pencil detaliuApple Pencil este un creion digital, a se citi stylus, creat de catre compania Apple special pentru tableta iPad Pro, el oferindu-le graficienilor posibilitatea de a desena mai usor cu ajutorul sau.

Apple Pencil este atat de util pentru iPad Pro incat angajatii Apple au decis sa inlocuiasca hartia cu noua tableta pentru a crea design-urile viitoarelor produse ale companiei americane, iar asta spune multe despre modul in care Apple este capabila sa isi promoveze produsul.

Acum sa trecem la micul detaliu care defineste perfectionismul Apple si aici vorbim despre faptul ca indiferent cum este lasat un Apple Pencil pe masa, el se va roti si se va opri intotdeauna cu cuvantul Apple Pencil indreptat in sus, compania Apple investind probabil mult timp in crearea sa.

Apple Pencil are greutati incorporate de catre compania Apple pentru a impiedica rotirea sa pe o masa de pe care ar putea sa cada, astfel ca indiferent cum il aseaza un utilizator pe o masa, el se va roti doar putin pana cand va afisa cuvantul Pencil inspre utilizator, totul desfasurandu-se de fiecare data la fel.

But the Pencil is just plain fun. It is indeed Apple white, and there are Apple-y things about it โ€” for example, the fact that it is weighted, and wonโ€™t roll away on a table top, and always stops rolling with the word “Pencil” facing upward on its metal band.

Stim cu totii ca Apple acorda extrem de multa importanta tuturor detaliilor produselor sale, iar modul in care Apple Pencil a fost creat de catre cei din Cupertino dovedeste din nou acest lucru.

 • Alex :D

  Interesant

 • Razer Andrei

  au acordat mereu extrema atentie fizic dar nu si in privinta soft-ului ๐Ÿ˜›

 • Olimpiu

  E si soft-ul “bibilit”, dar din anumite motive au dat si multe rateuri cu SO din ultima vreme. De ce? Asta ei trebuie sa-si dea seama si sa corecteze situatia. Urgent!

 • daniel

  De acord Olimpiu, punctul forte Apple a fost IOS-ul mereu, in ultima perioada insa seamana cu androidul la numarul de erori.

 • Cosmin

  Nu inteleg la ce va referiti cand ziceti ca seamana cu androidul la numarul de erori … cati dintre voi aveti si android sa spuneti asta? folosesc un iphone 6s si o tableta nexus 7 din 2013 cu android 6 … nu am intampinat nici o eroare pe android … se pare ca au rezolvat si problema gestionarii ramului cu aplicatiile deschise in background … iar la iphone 6s mai intampin uneori problema cu touch id-ul care nu reactioneaza deloc pana nu deblochez cu codul de securitate !!

 • Viorel Predatorul

  daniel, tu nu folosesti niciun dispozitiv cu Android, daca esti de parere ca androidul este plin de erori. Android a evoluat enorm. Dau dreptate lui Cosmin: am si eu un Nexus 7 model 2013 si merge absolut impecabil. Nu am avut nicio problema vreodata cu tableta asta.

 • Pingback: Apple Pencil vs stylus-ul Surface Pro 4 (Video) | iDevice.ro()

 • Cosmin

  Android 6 chiar e un pas inainte … cel putin din experienta mea cu nexus 7 care se misca mai bine ca inainte cu android 5, mai ales ca au rezolvat si mult discutata problema cu ram-ul si aplicatiile din background … iOS e un pas inapoi pe masura ce apar update-uri pe device-urile mai vechi (device-urile incep sa mearga din in ce mai greu) !!