Apple Pencil – detaliu care defineste Apple

Apple Pencil detaliuApple Pencil este un creion digital, a se citi stylus, creat de catre compania Apple special pentru tableta iPad Pro, el oferindu-le graficienilor posibilitatea de a desena mai usor cu ajutorul sau.

Apple Pencil este atat de util pentru iPad Pro incat angajatii Apple au decis sa inlocuiasca hartia cu noua tableta pentru a crea design-urile viitoarelor produse ale companiei americane, iar asta spune multe despre modul in care Apple este capabila sa isi promoveze produsul.

Acum sa trecem la micul detaliu care defineste perfectionismul Apple si aici vorbim despre faptul ca indiferent cum este lasat un Apple Pencil pe masa, el se va roti si se va opri intotdeauna cu cuvantul Apple Pencil indreptat in sus, compania Apple investind probabil mult timp in crearea sa.

Apple Pencil are greutati incorporate de catre compania Apple pentru a impiedica rotirea sa pe o masa de pe care ar putea sa cada, astfel ca indiferent cum il aseaza un utilizator pe o masa, el se va roti doar putin pana cand va afisa cuvantul Pencil inspre utilizator, totul desfasurandu-se de fiecare data la fel.

But the Pencil is just plain fun. It is indeed Apple white, and there are Apple-y things about it — for example, the fact that it is weighted, and won’t roll away on a table top, and always stops rolling with the word “Pencil” facing upward on its metal band.

Stim cu totii ca Apple acorda extrem de multa importanta tuturor detaliilor produselor sale, iar modul in care Apple Pencil a fost creat de catre cei din Cupertino dovedeste din nou acest lucru.