Apple Pencil vs stylus-ul Surface Pro 4 (Video)

Apple Pencil vs Surface Pro 4 stylusApple Pencil este primul creion digital creat de catre compania Apple, el fiind prezentat ca un produs superior unui stylus, accesoriul fiind capabil sa redea pe ecranul iPad Pro miscarile mainii la fel de exact precum ar fi ele facute pe o foaie de hartie.

Pentru ca Apple a laudat extrem de mult Apple Pencil, un jurnalist spanion s-a gandit sa il compare cu stylus-ul Surface Pro 4 pentru a oferi lumii intregi o idee in legatura cu diferentele in citirea atingerilor si miscarilor facute de catre graficieni in interactiunea cu cele doua tablete.

Dupa cum veti vedea deja din clip, Apple Pencil are o latenta mai mica decat stylus-ul Surface Pro 4, deci miscarile facute de catre utilizator sunt inregistrate mai rapid si mai exact, insa diferenta dintre cele doua accesorii nu este chiar atat de mare precum o face Apple sa para.

Este adevarat ca Apple Pencil ofera un oarecare avantaj celor care il folosesc pentru design grafic, insa nimeni nu se poate lauda cu faptul ca are parte de o experienta dramatic imbunatatita fata de cea oferita de catre tableta Surface Pro 4 vanduta de Microsoft.

3 COMENTARII

  1. Oricum este prima generatie, fata de a 2a sau a 3a generatie celor de la microsoft
    Sa vedem, din ce vad toata lumea aplauda totul la el, sa vedem in realitate cum este