Prima Pagina Apple Evolutia produselor Apple pe intelesul tuturor

Evolutia produselor Apple pe intelesul tuturor

Horace Dediu este unul dintre cei mai cunoscuti analisti de pe planeta in momentul de fata, el fiind specializat pe terminale mobile si PC-uri, iar daca numele de familie va sugereaza ceva, atunci va spun si ca el a fost nascut in Romania, dar a crescut in SUA.

Cu descendeta romaneasca si o apreciere foarte buna e evolutiei celor mai mari companii de pe planeta, Horace Dediu prezinta in clipul video de mai jos evolutia “calculatorului”, pornind de la MacBook-ul companiei Apple si ajungand la tableta iPad Pro.

In clip el prezinta modul in care compania Apple a incercat sa inlocuiasca PC-ul de-a lungul timpului pornind de la tableta iPad, ajungand la iPhone, din nou la Mac si intr-un final la iPad Pro, evolutia confuza fiind data si de faptul ca Apple inca nu a gasit produsul perfect pentru a inlocui PC-ul, in ciuda a ceea ce crede Tim Cook.

 • Srb Srb

  Sincer daca in iOS10 fac file manager prin icloud drive si cu multiple accounts, iar aplicatiile devin din ce in ce mai multe pt ipad pro specifice , s-ar putea f multi sa renunte la pc in urmatorii 2-3 ani.Depinde ce ofera iOS10 pt ipad pro

 • Eu

  Am un iPhone 5s luat de la Telekom,este in garanție,nu mai funcționează,iar problema este ca au trecut trei luni si l am primit in aceeași stare,mă poate ajuta cineva cu un sfat?!

 • Olimpiu

  Protectia consumatorului

 • Ti-a dat Olimpu sfatul, du-l inapoi, dupa aia fa plangere la ANPC.

 • Eu

  Din păcate este pe societate si se pare ca rămâne doar instanța!

 • Sym

  Srb, exista pe Android zeci de file managere care sunt in stare sa faca tot cea ce face Windows Explorer. Si ghici: tabletele Android nu au inlocuit PC-urile. Deci nu file managerele sunt problema.
  Iata un exemplu cu Astro File Manager:
  https://youtu.be/SmDotVqaoGM
  Si nici perifericele nu sunt problema, poti sa atasezi cu un hub USB: mouse, tastatura, carduri de memorie si harduri externe. Toate deodata.
  Asa ca… mai cauta.

 • Srb Srb

  pai android nu are puterea cel putin pana acum de marketing a celor de la Apple
  E ca si cum ai zice ca surface pro nu poate inlocui un mini laptop ceea ce nu este adevarat daca te bazezi pe vanzari
  Ce vreau sa zic ca generatiile de acuma care s-au nascut deja cu iOS sau windows mobile nu au radacini adanci in ceea ce era PC in anii 90
  Pana la urma este vorba de ce si cate applicatii vor fi pt ipad pro

 • 1mihai

  Aici ii dau dreptate (mai rar dar se mai intampla) lui @srb, marketingul celor de la Apple are puterea sa schimbe preferintele utilizatorilor si laptopurile in timp vor pierde teren.