Primele detalii despre Black Friday 2015 la eMAG

detalii Black Friday 2015 eMAGPrimele detalii despre reducerile Black Friday 2015 la eMAG au fost dezvaluite in cursul serii trecute de catre reprezentantii celui mai mare magazin online, ele fiind destul de putine in momentul de fata.

In baza acestor informatii am aflati ca reducerile Black Friday 2015 la eMAG se vor aplica pentru aproximativ 50% dintre toate produsele disponibile in oferta magazinului online, adica aproximativ 250.000 de produse, deci veti avea cu siguranta ce sa alegeti din tot ceea ce este disponibil acolo.

Separat de acestea, se preconizeaza ca va fi din nou un terminal iPhone disponibil cu reducere substantiala in magazinul online si probabil vorbim despre iPhone 5 sau iPhone 5S care va avea un pret de vanzare foarte mic cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG.

Separat se pare ca de Black Friday 2015 la eMAG romanii vor putea cumpara si un model al iPad la un pret foarte mic, insa deocamdata nu se stie despre ce model ar fi vorba, desi pretul de vanzare ar putea fi mai mic de 1000 LEI, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti.

In afara acestora, Black Friday 2015 la eMAG va aduce reduceri mari si la unele modele de laptop-uri, componente PC sau diverse alte obiecte, insa doar anumite produse vor fi alese “pe spranceana” pentru a beneficia de reduceri foarte bune, in restul cazurilor reducerile urmand a fi similare cu cele oferite pana acum.

Black Friday 2015 la eMAG incepe pe 20 noiembrie si in ziua premergatoare va voi anunta principalele reduceri.

4 COMENTARII

  1. Au fost și anul trecut produse la care prețul produsului varia f. ciudat !
    Prețul urca înainte de B.F. , apoi în ziua respectiva produsul cobora până la prețul inițial sau puțin mai jos.
    Insa recunosc ca am văzut și reduceri semnificative la diverse produse cu ocazia acelei zile !