Sniper Fury – un nou joc Gameloft (Video)

Sniper FurySniper Fury este un nou joc pentru iPhone, iPad si iPod Touch dezvoltat de catre compania Gameloft pentru platforma iOS a celor de la Apple, el urmand a fi lansat joia viitoare in App Store.

In clipul video de mai jos aveti un teaser pentru jocul care urmeaza sa fie disponibil pentru iDevice-urile noastre, el oferindu-ne control asupra unui sniper care are menirea de a proteja omenirea de teroristi care incearca sa omoare cat mai multi oameni in diverse zone de pe glob.

Povestea terorismului intr-un joc pentru iOS nu este noua, nici ideea de a controla in lunetist care trebuie sa ucida tinte de la distanta, insa Sniper Fury va avea probabil un motor grafic demn de puterea de procesare a iDevice-urilor noastre, plus un gameplay pe masura.

The immersive experience and top notch quality of a polished shooter will soon be available with the accessibility of a asual game. The time for drastic action is now. We are calling for the best sharpshooters in the world to join us as we take aim at terrorism wherever it hides.

Dupa cum v-am spus si la inceput, Sniper Fury urmeaz sa fie lansat de catre compania Gameloft in App Store pe data de 19 noiembrie.