iPad Pro – cel mai rapid procesor al iDevice-urilor

iPad Pro procesor 2.25 GHz cel mai rapidiPad Pro are cel mai rapid procesor implementat vreodata in vreun iDevice al companiei Apple, acesta avand o frecventa de lucru de 2.25 GHz, iar suprematia sa este confirmata de imaginea alaturata.

iPad Pro are un chip A9X implementat de catre compania Apple si se pare ca in interiorul sau se regaseste un procesor dual-core tactat la 2.25 GHz si nu unul triple-core precum in chip-ul A8X al iPad Air 2.

iPad Pro are o putere de procesare cu aproximativ 20% mai mare decat cea a iPad Air 2 sau iPhone 6S, diferenta oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura in totalitate de ecranul de 12.9 inch al tabletei cand folosesc diverse aplicatii de productivitate si Apple Pencil.

Trecand acum la partea de procesare grafica, iPad Pro ofera performante mult mai bune decat oricare dintre iDevice-urile companiei Apple, dar si decat MacBook 2015, iar acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator avand in vedere scopul pentru care a fost lansata tableta.

iPad Pro procesor 2.25 GHz cel mai rapid 1

In aceeasi masura, iPad Pro are performante grafice mult mai bune si decat Microsoft Surface Pro 4, MacBook Pro 13/15 inch 2015 sau MacBook Air 2015, iar acest lucru este surprinzator avand in vedere ca unele dintre aceste laptop-uri au placi grafice dedicate.

iPad Pro este o tableta extrem de puternica, in interiorul chip-ului A9X existand componente foarte bune, insa nu trebuie sa va ganditi ca tableta poate inlocui intr-adevar un calculator deoarece acest lucru nu este adevarat din vreun punct de vedere sau altul.

13 COMENTARII

  1. Si ce faci frate cu ea in afara de vazut filme si jucat nfs ???? Acelasi drac poti sa-l faci cu orice tableta clasica de 9.7 “… Cati dintre voi lucreata in industria muzicala ca DJ, VJ sau editare video pe tableta????
    Pe cine va ajuta tableta asta si cu ce???? Asta vreau eu sa stiu. Da, este perfecta pt DJ, si poate inlocui cu succes un macbook in conceptia unui producator muzical dar altceva ce faci cu ea ce nu poti face cu modelul clasic? De ce sa dau 850 de eur pe modelul de baza care nu are nici macar Cellular si nu ii pot baga macar un sim de Digi pt net

  2. domne e pt cei ce vin aici si se plang de hardware 2012 din iphone si ipad
    si ca android are 4 gb ram si octa core
    Acuma or sa vina si or sa se planga ca e prea mult, dar sincer acest display ca sa ai un UI placut iti trebuie cpu si gpu pe masura mai ales ca multi il vor pt cat mai mult timp , adica sa le mearga bine si iOS10
    La surface pro daca deschid acad si powerpoint in acelasi timp side by side am lag etc, nu este deranjant dar exista

  3. @rundown: tu, in afara de filme si jocuri….mai stii si altceva?!? ??? …Iar daca vrei sa folosesti un sim Digi de internet…ai spus destule ???
    Acum, serios: chiar nu ai citit cui ii este adresat acest model? De industrie ai auzit???

  4. Intodeauna o sa existe un “Gigi Contra” adica Srb asta care tot zice ca de ce? Ar zice Apple :because we can”.Apple face lucruri utile doar ca nu toti le vad utilitatea(Srb)

  5. @Julian, am auzit de industrie, dar oare produsul a fost gandit doar pentru industrie?? Consumatorul obisnuit este scos din schema?

  6. Julian, eu lucrez in industrie. Cu ce ma poate ajuta???
    In industrie se folosesc echipamente profesionale, nu tablete pentru copii prezentate ca ‘profi’.