iPad Pro – cel mai rapid procesor al iDevice-urilor

13

iPad Pro procesor 2.25 GHz cel mai rapidiPad Pro are cel mai rapid procesor implementat vreodata in vreun iDevice al companiei Apple, acesta avand o frecventa de lucru de 2.25 GHz, iar suprematia sa este confirmata de imaginea alaturata.

iPad Pro are un chip A9X implementat de catre compania Apple si se pare ca in interiorul sau se regaseste un procesor dual-core tactat la 2.25 GHz si nu unul triple-core precum in chip-ul A8X al iPad Air 2.

iPad Pro are o putere de procesare cu aproximativ 20% mai mare decat cea a iPad Air 2 sau iPhone 6S, diferenta oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura in totalitate de ecranul de 12.9 inch al tabletei cand folosesc diverse aplicatii de productivitate si Apple Pencil.

Trecand acum la partea de procesare grafica, iPad Pro ofera performante mult mai bune decat oricare dintre iDevice-urile companiei Apple, dar si decat MacBook 2015, iar acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator avand in vedere scopul pentru care a fost lansata tableta.

iPad Pro procesor 2.25 GHz cel mai rapid 1

In aceeasi masura, iPad Pro are performante grafice mult mai bune si decat Microsoft Surface Pro 4, MacBook Pro 13/15 inch 2015 sau MacBook Air 2015, iar acest lucru este surprinzator avand in vedere ca unele dintre aceste laptop-uri au placi grafice dedicate.

iPad Pro este o tableta extrem de puternica, in interiorul chip-ului A9X existand componente foarte bune, insa nu trebuie sa va ganditi ca tableta poate inlocui intr-adevar un calculator deoarece acest lucru nu este adevarat din vreun punct de vedere sau altul.