Incredibila diferenta dintre rezolutiile iPad Pro si cele ale iPhone

iPad Pro rezolutie iPhone 3GSiPad Pro este o tableta cu ecran de 12.9 inch dezvoltata de catre compania Apple, ea avand o rezolutie de 2732 × 2048 pixeli, cu mult mai mare decat cea a iPad Air 2, dar si a unor laptop-uri vandute pe piata.

Pentru a ne arata cat de mare este diferenta dintre aceasta rezolutie de 2732 × 2048 pixeli a iPad Pro si rezolutia de 320 x 480 pixeli a iPhone 3GS, cineva a realizat imaginea de mai sus si cred ca ea vorbeste de la sine despre evolutia rezolutiilor.

Mai exact, rezolutia iPhone 3GS este atat de mica incat un screenshot facut pe acel terminal la rezolutia sa originala incape intre un rand de aplicatii vizibil pe ecranul iPad Pro in landscape mode, diferenta intre ceea ce a facut Apple in 2009 si ceea ce ofera in 2015 fiind colosala.

Desi vorbim despre o diferenta ceva mai mica in cazul iPhone 4 sau iPhone 5, imaginea de mai jos ne arata destul de clar cat de mult a crescut rezolutia iDevice-urilor in ultimii ani, tableta iPad Pro fiind iDevice-ul cu cea mai mare rezolutie implementata de catre Apple.

iPad Pro rezolutie iPhone 4 iPhone 5

Acum daca va veti uita si la ultima imagine din acest articol veti observa cat de mare este diferenta dintre rezolutia primei tablete iPad lansate in 2010 de catre compania Apple si rezolutia iPad Pro, atunci produsul afisand imaginile in 1024 x 768 pixeli, rezolutia de acum fiind colosala.

Cu o rezolutie atat de mare disponibila pentru iPad Pro, este clar de ce Apple a implementat un procesor de 2.25 GHz in chip-ul A9X disponibil pentru ea, acesta fiind si cel mai puternic procesor implementat vreodata de catre compania Apple intr-un iDevice.

iPad Pro rezolutie iPad