Prima Pagina Cydia NCCards reconfigureaza centrul de notificari al iOS 9

NCCards reconfigureaza centrul de notificari al iOS 9

NCCardsNCCards este un tweak lansat in cursul zilelor trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem schimba complet interfata centrului de notificari disponibil in iOS 9.

In imaginea alaturata puteti vedea cum arata schimbarea pe care o propune NCCards pentru noi, dezvoltatorul tweak-ului renuntand complet la modul standard de a afisa notificarile pentru a prezenta totul in ferestre separate si cu mai multe informatii.

NCCards permite personalizarea modului de afisare a acestor ferestre, astfel ca ele pot fi afisate in formatul standard din imaginea de mai sus, sau intr-un format compact, culorile lor si a centrului de notificari putand fi modificate printr-un meniu al aplicatiei Settings.

It groups all of your notifications into individual app cards. You can slide the card to the left or right to dismiss all the notifications for that app. Or you can just clear one notification at a time by swiping the content to the left, or clicking on it. Not only that, you can also hold down on the top of a card to bring up the beautifully crafted clear all notifications screen, which does exactly what it says.

NCCards este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

 • qtf

  Brazzers lol😂😂😂😂

 • marius

  Mizeria asta mi-a blocat telefonul. A trebuit sa fac restore. Pierdut jb, evident.

 • Inseamna ca e o incompatibilitate cu unul sau mai multe tweak-uri. A fost actualizat de 3 ori pana acum si i-au fost rezolvate problemele…

 • Bică Bogdan

  La fel mi sa intamplat si mie aseara,evident acum am ios9.1 🙃

 • claudiu

  Dacă apare mărul si numai trece mai departe, opriți forțat telefonul (home + sleep), Porniți-l si opriți-l din nou iar la a 2-a pornire când apare mărul tineți apăsat doar butonul de volum + pana intra Cydia (3-4 min) in safe mode, după care puteți șterge acest Tweak, nu este nevoie de restore.

 • ctlcretu

  eu zic sa scoti articolul asta pana nu mai pierd si altii jb. si mie mi-a blocat telefonul!
  banuiam eu ca urmeaza restore.. greseala mea ca nu am citit comentariile inainte ca nici ca il mai puneam!

 • ctlcretu

  eu zic sa scoti articolul asta pana nu-si pierd si altii jb. si mie mi-a blocat telefonul si acum ii dau restore… cum 9.0.x nu mai este semnat o sa raman fara jb 🙁

 • ctlcretu

  mda. multumim claudiu. nu am crezut ca mai exista o solutie si am facut restore. prostia mea..

 • Bică Bogdan

  #claudiu
  Multumesc,data viitoare o sa stiu!!