Fossil a cumparat Misfit

Fossil cumpara MisfitMisfit este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de wearable-uri pentru smartphone-uri, iar in cursul noptii trecute s-a aflat ca binecunoscutul producator de ceasuri Fossil a achizitionat-o.

Gruoul Fossil ar fi cheltuit nu mai putin de 260 de milioane de dolari pentru a cumpara Misfit si tot ceea ce ofera compania, iar desigur ca Fossil intentioneaza sa integreze toate tehnologiile din wearable-uri in propriile ceasuri care vor fi vandute pe piata incepand din 2016.

Avand in vedere ca in ultima perioada majoritatea competitorilor Apple Watch au avut probleme in a isi mentine vanzarile la un nivel ridicat, era de asteptat ca diversi producatori de wearable-uri sa sa fie cumparati de catre marile grupuri producatoare de ceasuri.

Publicly traded Fossil expects to incorporate Misfit’s technology into products that look like traditional watches, rather than rubber fitness trackers, as soon as next year. It plans to continue producing Misfit’s own products, as well, Mr. McKelvey said. He said the company’s battery life innovation was especially appealing to Fossil.

Cu integrarea Misfit in ceasurile Fossil, grupul ar putea oferi smartwatch-uri cu functionalitate extinsa pentru utilizatori, iar asta deoarece in momentul de fata ceasurile clasice nu mai sunt chiar atat de cautate precum erau in trecut de catre utilizatori.

Articolul precedentiPad Pro – Smart Connector are USB 3.0
Articolul următorApple inchide Beats Music
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.