HTC One X9 – clona iPhone 6S Plus

HTC One X9 - clona iPhone 6S PlusHTC One X9 este o clona iPhone 6S Plus pregatita pentru lansare pe piata de catre compania HTC, asta dupa ce clona iPhone 6 HTC One A9 a fost lansata de catre taiwanezi cu doar cateva saptamani in urma.

Imaginile din acest articol au fost publicate de catre o autoritate chineza de certificare a smartphone-urile care urmeaza sa intre in vanzare in tara si ea dovedeste foarte clar care sunt intentiile celor de la HTC cu privire la HTC One X9.

Dupa cum puteti vedea deja din imagini, HTC One X9 pastreaza, in cea mai mare parte, design-ul folosit pentru HTC One A9, astfel ca acum iPhone 6S Plus este luat in vizor de catre HTC, asta deoarece noul sau terminal are un ecran de 5.5 inch, exact precum smartphone-ul Apple.

HTC One X9 are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, un procesor quad-core de 2.2 GHz intr-un chip care este cel mai probabil produs de catre Argentina, 2 GB RAM, camera de 13 megapixeli, camera frontala de 5 megapixeli si 16 GB spatiu de stocare.

HTC One X9 - clona iPhone 6S Plus 1

Deocamdata nu se stie cand ar urma sa fie lansat HTC One X9 pe piata, insa este clar ca HTC preia strategiile Samsung si copiaza atat iPhone 6S, cat si iPhone 6S Plus cu terminalele sale, insa nimic nu ar trebui sa ne mai surprinda in momentul de fata, nu ?

1 COMENTARIU

  1. Stimate patetic. Absolut intamplator si trist am ajuns pe acest site… Clona? serios? cele doua seaman la fel de mult precum iPhone 6 (lansat spetembire 2014) si htc one (lansat februarie 2013) deci despre ce clona vorbim? in cel mai rau caz ai putea spune ca seaman cu un nexus de anul asta… trist. foarte trist… poate chiar te crede lumea