Victimele atentatelor de la Paris comemorate de Apple

victimele atentatelor Paris comemorate AppleVictimele atentatelor de la Paris sunt comemorate de catre compania Apple printr-o panglica neagra afisata pe pagina principala a versiunii franceze a website-ului celor din Cupertino, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.

Compania Apple a fost mereu atenta la evenimentele importante de pe glob si a comemorat fiecare tragedie in felul propriu, organizand in diverse randuri strangeri de fonduri pentru a ajuta victimele diverselor dezastre naturale sau chiar refugiatii care patrund in Europa in fiecare zi.

In aceasta situatie compania Apple comemoreaza victimele atentatelor de la Paris doar cu acea panglica neagra afisata in propriul website, insa separat compania americana si-a sunat fiecare angajat din Franta pentru a se asigura ca toti sunt in siguranta si nu au nevoie de ajutor.

Aceasta din urma masura este o premiera pentru compania Apple, insa in lumina evenimentelor de vineri noapte, cei din Cupertino actioneaza cat se poate de bine.

Aseara v-am spus ca un Samsung a salvat viata unui barbat aflat in apropierea uneia dintre bombele detonate in Paris, insa compania Samsung deocamdata nu a facut vreo actiune pentru comemorarea victimelor atentatelor.

2 COMENTARII