Motorola testeaza dependenta de smartphone

dependenta smartphoneO buna parte dintre posesorii de smartphone-uri sunt perfect constienti de faptul ca sunt dependenti de terminalele pe care le folosesc zilnic, iar cei de la Motorola s-au gandit sa ne arate cat de departe poate sa mearga aceasta dependenta.

Intr-un clip video pentru promovarea Motorola Moto X ei il folosesc pe Ashton Kutcher si un experiment relativ interesant pentru a ne arata ca oamenii nu sunt capabili sa stea foarte mult fara sa isi verifice smartphone-urile, mai ales cand primesc ceva.

In clip veti vedea diversi oameni catre nu trebuie sa isi atinga smartphone-urile pentru o perioada de timp, asta desi ele sunt plasate chiar langa mana lor, cu ecranul in jos, iar cei din afara camerei in care se afla subiectii experimentului ii suna si le trimit mesaje.

Unele persoane au reusit sa reziste cateva minute, in timp ce altele au rezistat doar cateva secunde, insa in final fiecare a pus mana pe smartphone pentru a vedea ce mesaj a primit sau cine l-a sunat, Motorola Moto X fiind prezentat ca solutie pentru aceasta problema.

Smartphone-ul Motorola Moto X recita numele persoanelor care ne suna sau mesajele primite fara ca noi sa atingem smartphone-ul, astfel ca utilizatorii pot duce o viata linistita fara a-si verifica terminalele in mod constant.

https://www.youtube.com/watch?v=_qUZai-kGgA