Black Friday 2015 la Orange.ro

Black Friday 2015 Orange.roBlack Friday 2015 la Orange.ro incepe pe data de 20 noiembrie, operatorul de telefonie mobila anuntand astazi cum intentioneaza sa desfasoare campania de reduceri in cadrul website-ului sau pentru clienti.

Conform celor de la OrangeBlack Friday 2015 pe Orange.ro va oferi nu doar produse la pret promotional, ci si un concurs in care unul dintre utilizatorii inscrisi pentru a afla in avans promotiile va castiga un ceas inteligent Vector Luna de la operator.

Pentru a participa la concursul de Black Friday 2015 pe Orange.ro utilizatorii vor treubi sa voteze unul dintre produsele afisate de catre operator si sa se inscrie cu adresa de email in newsletter, apoi sa partajeze pe Facebook campania facandu-i reclama gratuita.

In schimbul acestor actiuni utilizatorii vor primi cu 2 ore in avand lista de reduceri Black Friday 2015 pe Orange.ro, dar daca sunt cu adevarat norocosi, atunci vor putea castiga inclusiv acel ceas Vector luna care va fi tras la sorti dintre toti utilizatorii interesati.

Mai multe detalii gasiti in aceasta pagina, unde va si puteti inscrie.

Luna aceasta, reducerile de Black Friday vin mai devreme.Pentru a fi printre primii care le descopera, voteaza produsul pe care vrei sa il includem in oferta de Black Friday, apoi spune-le si prietenilor tai printr-un share pe facebook.

Vei avea acces exclusiv in magazinul online cu doua ore inainte tuturor si vei intra automat in cursa pentru castigarea unui ceas inteligent Vector Luna.

Pentru asta, voteaza cu adresa de e-mail asociata contului tau online Orange, iar pe 20 noiembrie ai acces la reduceri inaintea tuturor si beneficiezi de avantajele vechimii numarului tau in retea.