Asa functioneaza noul dock de incarcare Apple Watch

Apple Watch dock incarcare 5Ieri v-am spus ca Apple pregateste lansarea unui nou dock de incarcare pentru Apple Watch, compania americana lansand acest produs fara niciun fel de fast, el fiind disponibil pentru achizitie deja din anumite Apple Store-uri.

Pentru ca noul accesoriu poate fi deja achizitionat, cineva l-a cumparat dintr-unul dintre Apple Store-urile din Berlin si in clipul video de mai jos prezinta design-ul sau, dar si modul in care functioneaza acest nou produs care permite incarcarea rapida a Apple Watch.

Cu un pret de 90 de euro in Europa, dock-ul de incarcare pentru Apple Watch este scump, insa probabil compania Apple isi asuma orice fel de eventuale critici pe care utilizatorii i le-ar putea face, acest lucru fiind usor de imaginat, mai ales ca in Cupertino se pune accent pe preturile mari.

In lumea intreaga exista o multitudine de producatori de accesorii care realizeaza dock-uri similare pentur Apple Watch la preturi mult mai decente, insa daca doriti ceva direct de la Apple, acum aveti ocazia de a cumpara.