Prima Pagina iOS 9.2 Cum instalezi iOS 9.2 public beta 4

Cum instalezi iOS 9.2 public beta 4

Instaleaza iOS 9.2 public beta 4iOS 9.2 public beta 4 a fost lansata in aceasta seara de catre compania Apple impreuna cu iOS 9.2 beta 4, utilizatorii normali de iPhone, iPad si iPod Touch-uri putandu-l instala in propriile terminale.

Din pacate iOS 9.2 public beta 4 nu aduce imbunatatiri vizibile sau majore pentru sistemul de operare al companiei Apple fata de iOS 9.2 public beta 3, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva nou dupa instalarea acestei actualizari deoarece veti ramane profund dezamagiti de ea.

Daca ati instalat iOS 9.2 public beta 3 in terminalele voastre, atunci veti putea instalat iOS 9.2 public beta 4 prin sistemul Software Update, Actualizare Software, disponibil in Settings > General, Configurari > General, actualizarea fiind de aproximativ 1.6 GB pentru anumite terminale.

Cum instalezi iOS 9.2 public beta 4

Instalarea iOS 9.2 public beta 4 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.2 public beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.2 public beta 4 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • Sebastian

  Când fac update-ul pierd vreo informație? Adică îi face un fel de restore? După ce fac update și am beta 4 și apare oficial 9.2 .. ca să fac update iar întreb, pierd ceva?

 • m3

  Zaone … Degeaba spui ca o sa rămânem profund dezamăgiți după aceasta actualizare,ca nu aduce nimic nou,.. Te contrazic si îți spun ca beta 3 fata de beta 2 merge f bine si asta e un lucru nou si bun, pe 5s si 6 , chiar s-a văzut diferența !!!!

 • Cody

  Nu pierzi nimic. Poti face liniștit

 • sorin167

  Update făcut. Se mișca mai fluent pe ip6.

 • Fane

  Foarte bine pentru 5S! Au mai dispărut niște lag-uri.

 • roby

  eu am iOS 8.1.2 pe iPhone 6 😉 softul cu care a venit din fabrica 🙂 nu cred ca voi face nici o data update la alta versiune.

 • m3

  roby:)) daca aveai 7.1.2 mai ziceam … 8.1.2 se mișca bine si el dar, odată ce ai iOS 9 si merge bine , si vezi câte are in plus fata de banalul iOS 8 , nu mai vrei sa dai înapoi , eu nu as mai vrea acum nici 7.1.2 nici 8.4.1 pt ca nu-mi mai plac , doar cum se mișca … In rest e standard si atât, iOS 9 îți permite mai multe si văd ca începe sa se miște f bine;)

 • razvan

  Doamne Ajuta sa se fi gandit Apple sa rezolve problemele de la 5s, 6 si poate 6s

 • 994RUP

  Eu as pune pe toate iphone-urile din lume, ios 6!!
  Cel mai bun soft si frumos vreodata!!

 • generalu

  Pe 4s se merge fara probleme dar cred ca ios 9.2 final o sa fie ff bun

 • Andrei Toma

  E mai fluid pe iphone 6 se mișcă neașteptat de bine bateria ține foarte bine , în continuare am probleme cu notificările in a reda sunetul , au mai rezolvat un pic și lagul la apelare .. Am observat ca aplicația muzica e destul de buggy , laguri…. să vedem cum se mișcă peste vreo 2 zile ….

 • Lucian Palievici

  Spune-mi te rog cateva plusuri ale iOS 9 fata de 8. Ms.

 • Ionel Aviatorul

  Daca instalez versiunea asta, cand o sa apara 9.2 final o sa trebuiasca sa fac restore sau ii fac OTA?

 • @Ionel Aviatorul: Ar trebui sa apara.

 • m3

  Are lag cam peste tot dar nu tot timpul, e ciudat după ce il repornești are lag mereu după un timp dispare încet, părerea mea ca merge mai bine beta 3, 5s

 • m3

  Am trecut înapoi la beta 3 merge mult mai bine

 • geomac

  Pe iphone 5 merge mult mai bine decat 9.1. Nu stiu de 9.2 beta3 ca nu l-am incercat.
  Si autonomia bateriei e muuult mai buna.

 • andrei

  de ce nu pot sa fac restore la ios 9.1 oficial?