Prima Pagina Apple iMessage si multiple servicii iCloud nu au functionat

iMessage si multiple servicii iCloud nu au functionat

iPhone 6s mesaje pierdute restore icloudiMessage, Apple TV, iTunes Store, App Store si multiple alte servicii ale iCloud au fost nefunctionale in cursul noptii trecute, compania Apple anuntand acest lucru in pagina dedicata statusului serviciilor sale.

Conform companiei Apple, doar Apple Maps a fost indisponibil pentru toti utilizatorii de iDevice-uri de pe glob, in timp ce restul serviciilor au fost indisponibile pentru doar o parte dintre utilizatori, insa in momentul de fata toate problemele au fost rezolvate de catre ingineri.

Multiple Store Services – Some users were affected. Users experienced a problem with the service listed above. Maps – All users were affected. Users experienced a problem with Maps. Multiple iCloud Services – Some users were affected. Users may have been unable to access multiple services or make purchases.

Aceasta este a patra oara in aproximativ o luna cand serviciile de internet ale Apple nu sunt functionale, compania americana evitand sa ofere informatii privind problemele generate.

  • Sunt de aproximativ 8 luni pe platforma Android cu un Galaxy S6, după o lunga perioada de iPhone și iOS. Ceea ce vreau să spun este că niciodată nu am auzit să zică cei de la Samsung sau Google că au probleme cu cloud-ul, sincronizarea conturilor. ..sau mai știu eu ce. Pe când la Apple treaba asta începe sa devina obișnuință.

  • Joe

    incepe sa mi se scarbeasca de serviciile Apple, mai ales cele legate de icloud (cu precadere notes si contacts). prea multe bug-uri in OS, iPhone 6 (fara JB) a inceput sa se blocheze aiurea cu noul OS, spotlight e la pamant.. de asemenea multe probleme pe Mac

  • Viorel Predatorul

    Total de acord. In the meantime, fanii spun ca apreciaza iphone si iOS pentru “stabilitate”, “securitate”, etc. Eu nu zic, iPhone este un produs excelent, pacat de Apple ca isi bate joc de el prin software si prin calitatea indoielnica a unor servicii.