Apple lanseaza versiuni rose gold ale Beats Solo 2 Wireless si urBeats

Beats Solo 2 URBeats rose goldIn cursul acestei zile compania Apple a lansat versiuni rose gold ale Beats Solo 2 Wireless si urBeats pentru toti cei interesati sa cumpere o pereche de casti Beats, culorile fiind identice cu cele oferite pentru iPhone 6S sau Apple Watch.

Avand in vedere ca Apple este o companie care nu mai pune accent doar pe tehnologie, ci si pe modul in care utilizatorii isi combina accesoriile cu smartphone-urile sau ceasurile, lansarea acestor doua noi produse in aceste culori este cat se poate de logica.

Adevarul este ca pana acum culoarea rose gold s-a dovedit a fi extrem de populara in ceea ce priveste terminalele iPhone, iar nici Apple Watch-urile nu au fost lasate uitarii, asa ca vorbim despre o continuare logica a ideii de a le oferi utilizatorilor multiple optiuni de ahizitie care sa se potriveasca cu stilul lor.

Beats Solo 2 sunt vandute de catre compania Apple la preturi ce incep de la 299 de dolari, unul foarte mare pentru o pereche de casti, fie ele si roz-aurii, iar urBeats sunt vandute la pretul de 100 de dolari, o optiune la fel de scumpa pentru o pereche de casti in-ear.