Apple Pencil a fost complet dezasamblat

Apple Pencil dezasamblatApple Pencil a fost complet dezasamblat de catre cei de la iFixIt pentru a vedea ce se ascunde in interiorul carcasei circulare a accesoriului si descoperirea a fost cu adevarat uimitoare, produsul avand cea mai mica placa de baza implementata intr-un asemenea produs.

Dupa cum puteti vedea din imaginea alaturata, pentru a dezasambla Apple Pencil a fost nevoie de un fierastrau circular, iar asta deoarece binecunoscutul service de produse Apple nu a avut alta solutie pentru a ne arata componentele ascunse de catre Apple.

Distrugerea carcasei exterioare a dezvaluit una metalica in interiorul caruia sunt ascunse toate componentele, in varf existand doi emitatori care determina unghiul si orientarea cu care este atins ecranul tabletei iPad Pro pentru ca interactiunile sa fie inregistrate cat mai usor.

Apple Pencil placa logica

Placa logica a Apple Pencil este cea mai mica vazuta vreodata de catre iFixIt, ea fiind indoita de catre compania americana pentru a fi introdusa in carcasa accesoriului, ea avand si o greutate de doar un gram, deci vorbim despre o adevarata maiestrie in a o produce.

Avand in vedere fragilitatea produsului si componentele extrem de mici, plus metoda prin care pot fi ele accesate, Apple Pencil primeste nota 1 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, deci inlocuirea este singura solutie cand se strica.

Apple Pencil placa logica 1