Facebook te ajuta sa te desparti mai usor de persoana iubita

Facebook despartireFacebook stie ca despartirile de persoanele iubite sunt dificile si nu ma refer aici la acele plecari in calatorii sau vacante, ci la despartirile definitive de o persoana cu care v-ati petrecut o buna parte din viata si fata de care ati mai putea avea sentimente.

Facebook stie cat de greu este sa lasi in urma o persoana cu care ai avut o relatie de dragoste mai mult sau mai putin tumultuoasa, asa ca astazi a lansat o noua functie care ne ajuta sa ne departim de acea persoana nu doar in viata reala, ci si in reteaua sa de socializare.

In momentul in care schimbati statusul vostru vis-a-vis de relatia de apropiere cu iubitul/iubita, sotul/sotia, Facebook va afisa automat un mesaj de alerta prin care va recomanda sa limitati informatiile pe care acea persoana le vede de la voi sau voi le vedeti de la ea.

Practic Facebook incearca sa faca separarea voastra “oficiala” prin oprirea furnizarii de informatii vis-a-vis de acea persoana si sistemul este foarte bun mai ales in situatiile in care despartirea nu se face de comun acord si voi nu mai doriti sa discutati cu respectiva persoana.

Starting today, we are testing tools to help people manage how they interact with their former partners on Facebook after a relationship has ended. When people change their relationship status to indicate they are no longer in a relationship, they will be prompted to try these tools.

Noul sistem este oferit de catre compania Facebook intai in SUA, tara cu foarte multe drame legate de celebra retea de socializare, si va fi extins in alte zone de pe glob in urmatoarele saptamani/luni, deci va dura ceva timp pana cand totul va ajunge inclusiv in Romania.