Google Drive 4.4 update aduce noutati importante

Google Drive

Google Drive este un sistem dezvoltat de catre Google pentru toti utilizatorii serviciilor sale, el permitand stocarea aproape oricarui tip de fisiere in serverele Google si accesarea lor din aproape orice mediu conectat la internet.

Actualizată în cursul acestei seri, aplicatia ajunge la versiunea 4.4 si implementeaza suport pentru sistemul 3D Touch disponibil in iPhone 6S, ofera notificari pentru fisierele noi la care avem acces si poate deschide fisiere in Google Drive din aplicatia Google Search.

  • Get notifications for new files shared with you
  • Use 3D Touch to open recent files, upload photos or search
  • Find and open files in Drive from iOS Search

Google Drive este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedentCele mai provocatoare jocuri pentru iPhone si iPad
Articolul următorApple cumpara o companie care va schimba „fata” iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.