WhatsApp Messenger update este disponibil in App Store

WhatsApp Messenger update noiembrieAplicatia WhatsApp Messenger a fost actualizata in cursul noptii trecute de catre compania WhatsApp, in ea fiind implementate o serie de schimbari importante care ne aduc o noua experienta de utilizare a aplicatiei.

Aceasta versiune a aplicatiei pare doar sa rezolve diverse probleme de functionare, cei de la WhatsApp afisand pentru ea aceeasi lista de schimbari precum in cazul versiunii anterioare, acestea fiind listate mai jos.

Printre noutatile WhatsApp Messenger se numara noul sistem de previzualizare a link-urilor pe care vi l-am prezentat saptamana trecuta, dar si suport extins pentru 3D Touch, utilizatorii putand folosi gesturi Peek si Pop pentru a vizualiza conversatiile cu diversi utilizatori.

In continuare, aplicatia WhatsApp Messenger vine cu un meniu de setari ce are un design schimbat si v-am vorbit despre el acum cateva saptamani, in final ramanand o functie care n permite sa vedem mesajele marcate cu stelute in oricare dintre conversatiile noastre.

  • Links that you share or receive will now include a rich preview. When sending a link, you have the option to not include a rich preview.
  • Additional 3D Touch features: You can now quickly Peek and Pop chats.
  • Redesigned Settings tab.
  • You can now view all your starred messages across all your chats in Settings — Starred Messages.

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.