Apple sustine ziua internationala SIDA in Apple Store

Apple ziua SIDA logo rosuAnual compania Apple isi arata sustinerea fata de ziua internatioanala a SIDA, produse speciale fiind oferite prin Apple Store, asta in timp ce logo-urile magazinelor sunt colorate in culoarea rosie, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus.

Peste 400 de magazine Apple de pe intregul glob au logo-uri de culoare rosie astazi, compania americana aratandu-si in acestl fel sustinerea pentru ziua internationala a SIDA, insa separat de asta Apple a inceput sa vanda si unele carcase si huse rosii special marcate cu indicativul PRODUCT RED.

O parte din incasarile pentru aceste carcase si huse sunt donate catre o organizatie non-guvernamentala internationala numita Global Fund, Apple donand pana in prezent nu mai putin de 100 de milioane de dolari catre ea de-a lungul anilor, suma fiind una impresionanta.

Separat de accesorii, compania Apple a incheiat un parteneriat si cu dezvoltatorii companiei Supercell, unele jocuri ale sale continand in-app purchase-uri ale caror valoare va fi in totalitate donata catre ONG-ul mentionat anterior in ideea de a sustine lupta impotriva SIDA.

Apple ziua SIDA logo rosu 1

Apple actioneaza in exact acelasi mod in fiecare an si foarte multi bani sunt stransi in baza actiunilor sale, cei din Cupertino fiind intens laudati pentru acest gen de acte caritabile.