Apple TV 4 este disponibil in Romania

Apple TV 4 cumpara romaniaApple TV 4 poate fi cumparat din Romania din aceasta pagina desi oficial compania Apple inca nu a lansat produsul in tara noastra, asta in conditiile in care el este oferit intr-o multitudine de tari de pe glob.

Apple TV 4 este cel mai recent model al Apple TV lansat de catre compania Apple, el fiind capabil sa ruleze aplicatii sau jocuri multumita noului sistem de operare tvOS, functia vedeta fiind sistemul de cautare universala prin Siri, acesta fiind disponibil intr-o serie limitata de tari.

Desi oficial in Europa Apple livreaza Apple TV 4 in principal cu telecomanda ce nu are butonul Siri afisat pe ea, magazinul romanesc in care gasiti Apple TV 4 ar trebui sa vanda unitatea cu telecomanda ce are butonul Siri afisat, asta deoarece el cumpara in general unitatile din SUA.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti Apple TV 4, pretul fiind cu aproximativ 20 de euro mai mare decat cel din Apple Store Europa.

15 COMENTARII

  1. L-am luat de la istyle afi cotroceni acum 10 zile , cel de 32 gb cu 840 ron. Pretul emag e cam mare. Si la noumax e pe stoc tot la 840 ron.

  2. P.S. Nu sunt doua telecomenzi. Este doar una, doar ca daca nu ai cont de U.S. nu functioneaza Siri si ai doar voice over.
    iDevice and chill…. 🙂