Prima Pagina Apple Rata de adoptie a iOS 9 stagneaza

Rata de adoptie a iOS 9 stagneaza

rata adoptie iOS 9 30 noiembrieRata de adoptie a iOS 9 stagneaza, compania Apple raportand o crestere infima in numarul de utilizatori care au facut trecerea de la iOS 8 si alte versiuni mai vechi la una dintre cele mai recente versiuni ale iOS 9.

Daca acum cateva saptamani iOS 9 era instalat pe 67% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active in lumea intreaga, iata ca la 30 noimebrie procentul a crescut la numai 70%, cea mai mica schimbare de pana acum.

Daca in lunile anterioare Apple anunta cresteri de 5 – 10% in rata de adoptie o data la fiecare cateva saptamani, iata ca in final cresterea incepe sa stagneze si asta cel mai probabil din cauza faptului ca vanzarile scad si cei care doreau iOS 9 au facut deja update pana acum.

Desi rata de adoptie a iOS 9 nu mai inregistreaza cresteri la fel de mari precum in trecut, ea este totusi cu mult mai mare fata de cea inregistrata de catre iOS 8 cu un an in urma, iar din acest punct de vedere putem vorbi despre un succes realizat de catre Apple.

E greu de spus cum va evolua rata de adoptie a iOS 9 in viitor, insa e putin probabil ca ea sa mai inregistreze cresteri substantiale similare cu cele de saptamanile trecute.

 • Srb Srb

  pai daca toti suntem pe ios9…normal 🙂

 • m3

  Daca nu vine 9.2 … Sa meargă bine iOS 9 asta….

 • Lucian Palievici

  Sunt curios daca in aceste date sunt prinsi si cei care au facut update la 9 dar apoi au revenit la 8.4.1, cum am facut eu (cand inca se putea). Teoretic sunt pe 9, practic pe 8.4.1.

 • bacelliviu

  9.1 e bun . 8.4.1 la fel . Singura diferenta pe iphone 6 plus e ca nu am jailbreak . Atat .

 • Adrian F

  Pe iPad air 1 încă am 8.3 se merita trecerea la 9.1 ? (Baterie ,performanța ). Ceea ce au adus nou cu acest iOS 9.1 sunt foarte ok îmbunătățirile si utile însă nu știu cum se comporta cu acest iOS 9.1 .Pareri sincere,reale ?

 • Adrian F

  Apropo de iOS …pe iPad mini 3 cu iOS 8.4 la contacte nu imi apare sa dau share. A mai pățit cineva ? Dacă se poate si o rezolvare …mulțumesc anticipat