Prima Pagina Apple Rata de adoptie a iOS 9 stagneaza

Rata de adoptie a iOS 9 stagneaza

rata adoptie iOS 9 30 noiembrieRata de adoptie a iOS 9 stagneaza, compania Apple raportand o crestere infima in numarul de utilizatori care au facut trecerea de la iOS 8 si alte versiuni mai vechi la una dintre cele mai recente versiuni ale iOS 9.

Daca acum cateva saptamani iOS 9 era instalat pe 67% dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile active in lumea intreaga, iata ca la 30 noimebrie procentul a crescut la numai 70%, cea mai mica schimbare de pana acum.

Daca in lunile anterioare Apple anunta cresteri de 5 – 10% in rata de adoptie o data la fiecare cateva saptamani, iata ca in final cresterea incepe sa stagneze si asta cel mai probabil din cauza faptului ca vanzarile scad si cei care doreau iOS 9 au facut deja update pana acum.

Desi rata de adoptie a iOS 9 nu mai inregistreaza cresteri la fel de mari precum in trecut, ea este totusi cu mult mai mare fata de cea inregistrata de catre iOS 8 cu un an in urma, iar din acest punct de vedere putem vorbi despre un succes realizat de catre Apple.

E greu de spus cum va evolua rata de adoptie a iOS 9 in viitor, insa e putin probabil ca ea sa mai inregistreze cresteri substantiale similare cu cele de saptamanile trecute.

LIKE
Articolul anteriorApple lanseaza noi reclame pentru iPhone 6S
Urmatorul articolInstalatiile de Craciun ar reduce vitezele Wi-Fi in casa