Smartphone-urile cu 6 GB si 8 GB RAM sunt pregatite

smartphone 6 GB 8 GB RAMSmartphone-urile cu 6 GB si 8 GB RAM sunt deja planificate in vederea lansarii oficiale pe pietele globale, iar asta deoarece Qualcomm Snapdragon 830 este primul chip pentru terminale mobile capabil sa suporte pana la 8 GB RAM.

Desi Qualcomm Snapdragon 820 inca nu a fost lansat pe pietele globale, Qualcomm Snapdragon 830 este in productie si primele informatii privitoare la el sugereaza faptul ca el va oferi suport pentru 8 GB RAM, insa si ca el va fi produs folosind un proces de fabricatie de 10nm.

Inainte sa va entuziasmati prea tare ca smartphone-urile vor avea mai mult RAM decat un laptop obisnuit trebuie sa va spun ca abia in abia din 2017 vom vedea primele smartphone-uri cu 6 GB RAM, trecerea la 8 GB RAM urmand a fi facuta abia in 2018.

Practic in 2016 producatorii de smartphone-uri Android vor face trecerea de la 4 GB RAM la 6 GB RAM in smartphone-uri, urmand ca din 2018 RAM-ul actual sa fie dublat la 8 GB, aceasta evolutie fiind deja preconizata de catre foarte multi analisti.

Now Huawei / OPPO / vivo flagship comes with 4GB, and next year will come out with 6GB phone with 8GB you may want to the year after, because the fire-breathing processor Qualcomm Xiaolong 830 seems to support 8GB (code 8998, made burned lifetime ah, 820 not listed ).

Chiar daca informatiile vin cu titlu de zvon deocamdata, sunt destul de sigur ca smartphone-urile cu 8 GB RAM vor exista, iar asta pentru ca nimeni nu pare sa fie capabil sa faca Android-ul suficient de rapid nici macar cu 4 GB RAM.

Daca in cazul PC-urilor lucrurile s-au stabilizat de cativa ani si 4 – 6 GB RAM sunt suficienti pentru un utilizator obisnuit chiar si cu cele mai noi sisteme de operare, iata ca in cazul smartphone-urilor lucrurile evolueaza, insa nu neaparat in cea mai buna directie.

Voi ce parere aveti despre smartphone-urile cu 8 GB RAM ?