Cum joci GTA V pe Apple TV 4 (Video)

GTA V Apple TV 4A juca GTA V pe Apple TV 4 poate parea un vis pentru unii, insa pentru altii vorbim despre o realitate pe care o aveti prezentata in clipul video de mai jos, noul produs al celor de la Apple fiind ideal pentru asemenea lucruri.

Inainte sa va ganditi ca Apple TV 4 este capabil sa ruleze singur un joc atat de complex precum GTA V va spun ca in realitate vorbim doar despre un streaming facut de pe un calculator pe un televizor folosind Apple TV 4, controlul jocului fiind facut cu un gamepad.

Pentru ca streaming-ul jocului GTA V pe Apple TV 4 sa fie posibil, persoana care a realizat totul s-a folosit de software-ul Moonlight iOS care are la baza tehnologia Nvidia GameStream ce permite streaming-ul de jocuri Steam de pe calculatoare pe iDevice-uri.

Moonlight a necesitat unele modificari pentru a functiona, insa in final dezvoltatorul a putut rula GTA V din Steam de pe PC pe un televizor prin Apple TV 4 si acelasi lucru este valabil pentru orice alte jocuri, o conexiune Wi-Fi intre dispozitive fiind necesara pentru ca totul sa functioneze.

Multi analisti au spus ca Apple TV 4 va fi o prima tentativa a companiei Apple de a crea o consola si in ciuda faptului ca produsul poate rula jocuri sau aplicatii, el este totusi departe de a oferi functionalitatea pe care o consola XBOX 360 sau Playstation 4 o ofera acum.

Cu software precum Moonlight Apple TV 4 poate fi transformat intr-o consola intermediara, el facand doar conexiunea dintre un calculator si ecranul unui televizor, iar mai mult de atat probabil nici nu vom vedea vreodata de la un produs limitat cu un sistem de operare limitat.

3 COMENTARII

  1. Mna… nu mi se pare nush ce. Daca mergea fara nush ce soft atunci era ceva si pun pariu ca i-ar fi crescut vanzarile. Un ps4 e 1600 lei si apple tv e 650, daca s-ar putea face asta fara soft playstation ar da faliment.