Prima Pagina Find My iPhone Find My iPhone a stat la baza unui atac asupra unei familii...

Find My iPhone a stat la baza unui atac asupra unei familii nevinovate

Find My iPhoneFind My iPhone este unul dintre cele mai utile servicii create vreodata de catre compania Apple, cu ajutorul sau putand fi recuperate, blocate sau sterse complet iDevice/Mac-urile pierdute sau furate, serviciul fiind util chiar si pentru salvarea vietilor unor persoane.

Din pacate Find My iPhone se poate dovedi a fi si foarte periculos, dupa cum au aflat o mama cu al sau fiu zilele trecute in SUA, ei fiind atacati de catre un barbat si doua femei care afirmai ca al lor iPhone se afla in casa victimelor.

Se pare ca agresorii ar fi utilizat Find My iPhone pentru a localiza un iPhone pierdut sau furat si au ajuns la casa victimelor carora le-au cerut sa inapoieze dispozitivul, ele fiind intr-o prima parte convinse sa plece deoarece terminalul nu se afla in acea locatie.

Cand una dintre victime a incercat sa noteze numarul de inmatriculare al masinii cu care venisera atacatorii, acestia au devenit agresivi si au atacat victimele, ele necesitand ingrijiri medicale la un spital din apropiere, politia investigand intregul caz.

Three people banged down a family’s door on Thanksgiving Day, claiming they’d tracked a lost iPhone to the home and demanded the phone back before attacking the family, police say.  The family told the group they didn’t have their phone and invited them to call the police. They were finally able to get the suspects out of the home, but when the mother and son tried to take down the license plate number of their car, the suspects attacked them, police said. 

O camera de supraveghere amplasata in fata usii casei victimelor i-aa surprins pe cei trei agresori si politia americana a dat publicitatii cateva imagini in baza carora acestia ar putea fi identificati de catre persoane care sunt rugate sa anunte autoritatile.

Din pacate Find My iPhone se poate transforma extrem de rapid dintr-un serviciu util intr-o mare problema, iar aici nu ar fi exclus ca inlocuirea Google Maps cu Apple Maps sa fi fost de vina, asta daca nu cumva atacatorii erau nite simpli hoti.

 • Fane

  Am recuperat un 4S furat (chiar cu harta Apple).

 • Srb Srb

  Da pt ca este the best

 • kultrax

  Fane pariu ca nu ai recuperat nimic. Cel mult cu ajutorul politiei pe baza imei- ului dar nu cu Find my iPhonei

 • krakezu cty

  Salut! Zaone un site de încredere sa deblochez in icloud.

 • 1a

  in mod satelit sau mixt vizualizezi mai bine pozitia telefonului (ma refer si la cladiri),si bineinteles precizia e imbunatatita daca esti conectat wifi,altfel marja de eroare este mult mai mare.Google maps nu ajuta cu nimic,doar ca arata mai multe puncte de interes

 • 1a

  ar arata*

 • john

  Da cam ar trebui sa fie mai precisa localizarea Apple si eu am observat ca nu este cea mai precisa localizare.