QuickMobile nu va onora comenzile LG G4 cu pret gresit

Quick Mobile LG G4 pret gresitIn cursul acestui weekend magazinul online QuickMobile avea listat in website-ul sau smartphone-ul LG G4 la pretul de 224,90 LEI, o zecime din valoarea reala de 2249 LEI a terminalului, foarte multe persoane grabindu-se sa profite de ocazie pentru a cumpara produsul.

Desi alte magazine au trecut prin probleme similare si si-au onorat comenzile, cei de la QuickMobile sustin ca nu pot acoperi diferenta de pret dintre valoarea reala a terminalului si cea pe care o afisa magazinul sau online in momentul in care foarte multi clienti au cumparat dispozitivele.

Neputand sa onoreze comenzile, cei de la QuickMobile au decis sa ofere vouchere in valoare totala de 150.000 de LEI tuturor celor care au cumparat un LG G4 la pret gresit, fiecare voucher avand valoarea de 50 de lei, 3000 de clienti profitand de pretul gresit.

Desigu ca niciunul dintre cei 3000 de clienti nu e multumit de aceasta decizie si probabil unii vor incerca pe cale legala sa forteze QuickMobile sa-si onoreze comenzile, iar chiar daca o va face pentru unii, pierderea nu va fi la fel de mare ca in cazul onorarii tuturor comenzilor.

Anul trecut cei de la eMAG au avut o greseala similara care, conform lor, i-a costat aproximativ 200.000 de euro, ei vanzand resigilate la preturi de 1 LEU, atunci magazinul online onorand comenzile, insa cu venituri de peste 100 de milioane de euro anual, a avut de unde acoperi pierderile.

Voi ce parere aveti despre decizia QuickMobile ?


 

QuickMobile va oferi vouchere în valoare totala de 150.000 de lei celor care au comandat smartphone-ul LG G4 cu preț greșit

București, 7 decembrie 2015: QuickMobile a decis să ofere vouchere în valoare de 50 de lei tuturor celor aproximativ 3.000 de clienți care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț afișat greșit, de 224,90 de lei, în noaptea de 5 spre 6 decembrie. În mod normal, telefonul costă 2.249 de lei. Valoarea totală a voucherelor acordate de magazinul online este de 150.000 de lei.

Din cauza unei erori a sistemului, prețul afișat în magazinul online pentru smartphone-ul LG a fost, timp de câteva ore, de 224,90 de lei. Din păcate, datorită diferenței mari de preț, QuickMobile nu poate onora comenzile. Printre cei 3.000 de clienți care au comandat telefonul sunt și persoane care au plasat comenzi pentru 10 unități sau mai multe. 

„În trecut, am onorat comenzile făcute atunci când în magazin au fost afișate prețuri greșite, chiar dacă a fost vorba de smartphone-uri premium, precum Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. De această dată, însă, volumul de comenzi este mult prea mare pentru a putea fi onorat. Ne cerem scuze pentru eroare și dorim să ne revanșăm față de cei care au comandat telefonul cu preț greșit oferindu-le câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit la achiziția oricărui produs din oferta QuickMobile”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile

Voucherele vor fi primite în perioada următoare, câte unul per client unic, pe e-mail de către toți cei care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț greșit.

15 COMENTARII

  1. daca cineva are castig in instanta se va crea un precedent si toti cei 3000 clienti ar trebui sa aibe castig. Pretul trebuie sa fie unul real in fata legii, doar judecatorul poate spun daca suma de 245 lei este plauzibila sau nu.

  2. La eMag a fost publicitate aproape gratuită; adu-ți aminte că s-a mediatizat drept știre la jurnalele de seară a celor mai vizionate televiziuni. Asemenea nunților puradeilor de bulibașă țigănească.

  3. publicitate sau nu, au onorat comanda. un prieten si-a luat un sony frigider si inca ceva cu 3 lei, si au venit.
    si quickmobile tocmai face publicitate aici acum doar ca negativa

  4. Faliment sau Nu prostia se plateste. La fel ca si anumite preturi Puse online suni si Iti spun ca Nu au si Nu se stie cand aduc desi figureaza ca sunt in stoc

  5. La cat de nesimtiti sunt cei de la quickmobile cubprivire la garantie, daca telefonul este un pic zgariat ti-l scot din garantie sau iti percep taxa de reparatie, eu i-a da in judecata.

  6. Pe mine ma intriga faza cu 3000 comenzi. Oare aveau stoc asa mare sau nu au limita la comenzi? Ce faceau daca se comandau 10000 telefoane?