Iata data la care Apple Watch 2 si iPhone 6C urmeaza sa fie prezentate

iPhone 6C lansare 2016Apple Watch 2 va fi prezentat in 2016 de catre compania Apple, iar in conferinta in care acest produs va fi anuntat, cei din Cupertino ar intentiona sa prezinte lumii intregi inclusiv viitorul iPhone 6C sau mai bine zis iPhone 7C.

Apple Watch 2 va fi prezentat in luna martie a anului 2016 conform planurilor actuale ale companiei Apple, lansarea urmand a avea loc in luna aprilie, adica un timeline similar cu cel pe care Apple l-a adoptat anul acesta in cazul lansarii primului model al smartwatch-ului.

Avand in vedere ca iPhone 6C sau iPhone 7C se afla in momentul de fata in dezvoltare, smartphone-ul cu ecran de 4 inch ar urma sa fie prezentat impreuna cu noul ceas inteligent, insa e putin probabil ca ele sa ajunga simultan pe piata, cel putin in baza a ceea ce se stie acum.

Apple Watch 2 este in dezvoltare inca dinaintea lansarii Apple Watch, Apple intentionand sa implementeze o camera FaceTime, un nou chip Wi-Fi, un sistem de monitorizare a somnului, noi senzori pentru monitorizarea functiilor biometrice si multe, multe altele.

Apple is currently planning a March 2016 event to unveil the second-generation Apple Watch, according to sources with knowledge of the plans. Apple has also been working on a new “iPhone 6c” with a 4-inch display, which also could appear at this event, according to the sources…

iPhone 6C, sau iPhone 7C, urmeaza sa aiba un ecran de 4 inch si hardware combinat intre iPhone 5S si iPhone 6S, insa deocamdata nu se stie la ce pret ar intentiona Apple sa il vanda, desi se speculeaza ca acesta ar fi apropiat de cel de vanzare al iPhone 5S.

Anul trecut Apple a prezentat Apple Watch a doua oara intr-un eveniment organizat in martie, iar toata lumea se astepta ca Apple Watch 2 sa isi fac aparitia in aceeasi luna, cei de la Apple parand sa isi urmeze vechile obiceiuri si strategii de lansari.