Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 concept prezinta viitorul nesperat al Apple

iPhone 8 concept prezinta viitorul nesperat al Apple

iPhone 8 conceptIeri va spuneam ca iPhone 8 ar putea fi primul smartphone Apple echipat cu un ecran OLED, iar astazi vedem un nou concept pentru acest dispozitiv, unul care prezinta o viziune complet diferita asupra evolutiei sale.

Mai exact, vorbim despre un iPhone 8 cu un design care are liniile familiare ale celor folosite de catre compania Apple in trecut, insa care vine cu un ecran lateral similar terminalelor Samsung Galaxy Edge, unul care nu va ajunge vreodata intr-un iPhone.

Desi Apple nu va implementa vreodata o asemenea functionalitate, ea este totusi foarte utila intr-o gama extrem de variata de situatii, iar perioada petrecuta testand Samsung Galaxy S6 Edge Plus mi-a demonstrat ca poti obtine beneficii bune de la un asemenea sistem.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?

 • john

  Pare foarte asa,necredibil toate videourile care se fac de acest gen au același design al telefonului vechi de exemplu in acest video e prezentat iPhone 8 care e defapt iPhone 6 schimbat putin dar Nustiu daca ați observat ca Apple la lansarea fiecărui telefon schimba complet design-ul de exemplu trecerea de la iPhone 5 la iPhone 6 este complect schimbată asa era si cu Videul ala cu iPhone care poate sa facă holgrama si zicea ca iPhone 6 cand de fapt eu numai iPhone 5 care era un pic SF :))

 • MariusR.

  Si de ce sa puna bara aia fix pe partea stanga? Doar ca sa nu fie pe dreapta ca la Samsung? Nu toti suntem left-handed. Nu se va implementa asa ceva, parerea mea

 • amfetamin

  Adica in 2018 la lansarea acestui iPhone 8 vom avea tot 16 gb de baza??? Mare vizionari mai sunt si astia:-)). Chipsetul va fi A12(iPhone 7 A10,iPhone 7S A11) si nu A10,iar de Octacore si 6 gb de rami…Vreau si eu ce au fumat astia! :-))

 • rundown

  Mai ia niste amfetamine…nu-i nevoie sa fumezi nimic