Flanco aniverseaza 21 de ani cu reduceri

Flanco reduceri 21 de aniFlanco implineste 21 de ani de la infiintare si cu ocazia aceasta a decis sa organizeze in aceasta pagina o campanie de reduceri pentru toate produsele disponibile in propria oferta, clientii primind un voucher cadou care insumeaza 21% din totalul comenzii plasate.

Practic orice veti cumpara astazi de pe flanco.ro va beneficia de un voucher cadou care insumeaza 21% din totalul valorii comenzii voastre, acest voucher fiind aplicat ca reducere la o comanda viitoare plasata in magazinul online.

Acest voucher de 21% este oferit indiferent de tipul de reducere de care beneficiaza produsele pe care le cumparati, cei de la Flanco mentinand promotiile actuale, oferind acest voucher de 21% pentru utilizare viitoare, la o data mentionata de catre organizatori.

In aceasta pagina gasiti toate reducerile pe care cei de la Flanco le ofera in momentul de fata, asa ca veti avea cu siguranta ce sa cumparati din magazin si va recomand sa profitati de ocazie deoarece nu veti mai vedea o oferta de genul acestea prea curand.

Campania de reduceri a celor de la Flanco este desfasurata in perioada 8 – 10 decembrie, asa ca aveti timp sa va ganditi ce sa cumparati, insa asta desigur cu mentiunea ca stocurile sunt limitate la anumite produse.