Prima Pagina iOS 9.2 iOS 9.2 permite copierea de poze si filme in iPhone prin USB

iOS 9.2 permite copierea de poze si filme in iPhone prin USB

iOS 9.2 import filme USBiOS 9.2 permite copierea de poze si filme in iPhone prin USB, compania Apple oferindu-ne dupa nu mai putin de 5 ani de zile de la lansarea iPad posibilitatea de a copia poze si filme direct in iPhone-urile noastre folosind o simpla conexiune USB cu dispozitiv electronic.

Mai exact, in momentul in care conectati la un iPhone un dispozitiv capabil sa actioneze in modul de transfer de date, terminalul vostru va afisa automat un meniu in care veti putea selecta pozele sau filmele pe care doriti sa le copiati in el, functia fiind disponibila deocamdata exclusiv in iOS 9.2.

Transferul de filme dintr-un DSLR intr-un iPhone, de exemplu, este facut printr-un meniu special care afiseaza optiunea de a importa clipuri video direct din aparat, Apple evitand sa ofere o asemenea functionalitate pana acum pentru terminalele sale iPhone.

Totul este posibil pe iPad de ani de zile folosind accesoriul USB Camera Adaptor vandut de catre Apple, insa incepand cu iOS 9.2 functia vine si pe terminalele iPhone in exact acelasi mod, limitarea fiind ca nu puteti transfera date in acelasi mod direct dintr-un calculator.

Practic acum nu va mai fi necesara utilizarea unei tablete iPad pentru a vedea sau edita poze sau filme inregistrate cu un DSLR sau chiar o camera video, iar cu putina indemanare unii ar putea permite chiar transferul de date din Android in acest mod.

Cablul Lightning de incarcare a iPhone nu ofera o asemenea functionalitate, deci va trebui sa va cumparati un Camera Connection Kit precum acesta, sau unul cu port Lightning, iar prin el veti putea face transferul de date foarte rapid.

UPDATE: Se pare ca noua functie este disponibila numai impreuna cu noul adaptor Lightning SD lansat de catre Apple tot astazi.

 • lucian84

  Treaba asta dovedește cât de avara este Apple !!! Ai parte de aceasta opțiune doar dacă cumperi noul cablu :))) Apple Dezamăgește iar

 • tomi

  Happle mai exact…$$$

 • amfetamin

  Zaone,cu cablul lightning to USB pot sa pun filme de pe un stick pe iPhone si sa-l văd cu avplayer de ex?

 • adrian

  Uaau regret nespus ca m-am intors la Ios. Am avut i4, i4s apoi nexus 5 care sincer mergea foarte bine. Dar eu nuuu, m-am intors la apple. Incepe sa imi para rau. Mai bine nu lasau functia asta si gata, sa dau bani ca sa copiez niste poze/filme. Cred ca rad aia de la google de cad pe jos

 • amfetamin

  Acum cand vor exploda vânzarile de cabluri de acest fel si își număra Tim Cuc $$$$-ii din încasări,cred ca el va rade de Google de cade pe jos,si știi vorba aia ca cine rade la urma…

 • George

  Zaone, am testat acum, merge si cu adaptorul SD vechi care il am de 3 ani, inainte de update mergea doar pe iPad!

 • Srb Srb

  vezi ca iti tre lightning to SD a scris in Update
  deci NU iti lua TO SUB

 • V.P

  Prosteala si bataie de joc pe care doar Apple are curajul s-o faca , revoltator cat de calici sunt .

 • iTu

  eu am folosit diskaid pe vremea cand mi se parea important si credeam ca e singura obtiune de a avea pozele pe iPhone, acuma am incercat si vad ca pe 9.2 numai functioneaza programul nici ultima versiune imazing. momentan toate pozele care le fac cu aparatul foto le copiez pe comp si dupaia le pun pe iCloud unde dau si la alti membri ai familie acces la poze.
  e trist ca e posibil numai cu cablul vietii sa poti face transferul de poze 🙂 tipic apple numai $$$ vad in fata ochilor si din ce in ce mai putin se gandesc la utilizatori.