iOS 9.2 permite trimiterea de atasamente de maxim 5 GB

iOS 9.2 maildrop 5 GBiOS 9.2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare aducand extrem de multe schimbari pentru modul in care ne vom utiliza iPhone, iPad sau iPod Touch-urile, printre ele fiind si cateva interesante.

Pentru aplicatia Mail compania Apple a implementat posibilitatea de a trimite atasamente de pana la 5 GB catre interlocutorii nostri, acestea fiind partajate folosind sistemul Mail Drop dezvoltat de catre Apple pentru iCloud.

Mai exact, atunci cand incercam sa atasam din iOS un fisier de dimensiuni mari, un film 4K spre exemplu, aplicatia Mail ne va oferi optiunea de a folosi sistemul Mail Drop pentru a trimite fisierul persoanei dorite, acel fisier fiind incarcat in iCloud inainte ca mailul sa fie trimis.

Dupa incarcarea in iCloud, recipientul mesajului va primi un link de unde va putea descarca sau viziona direct acel atasament, iar asa trimiterea de fisiere de foarte mari dimensiuni este simplificata de catre Apple, Mail Drop fiind oferit exclusiv pentru Mac pana acum.