iOS 9.2 aduce imbunatatiri majore pentru iBooks

iBooks iOS 9.2iOS 9.2 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple si vorbim despre un numar foarte mare de schimbari implementate de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care vor instala aceasta actualizare.

Printre ele se numara si unele imbunatatiri pentru aplicatia iBooks, compania Apple implementand acum suport pentru sistemul 3D Touch, el nefiind limitat doar la posibilitatea de a fac cautari fara a accesa explicit aceasta sectiune a aplicatiei.

Acum iBooks ne permite sa folosim gesturi de tip Peek si Pop pentru a vedea prima pagina a unei carti salvate in conturile noastre, posibilitatea de a accesa prima pagina a unui capitol dintr-o carte, posibilitatea de a accesa notite, bookmark-uri sau multe altele prin simple apasari.

Mai mult decat atat, aplicatia iBooks in iOS 9.2 permite ascultarea de audiobook-uri in timp ce navigam prin libraria noastra de carti, in timp ce citim orice avem in aplicatie sau in timp ce navigam prin iBook Store pentru a vedea ce titluri noi exista.