Cele mai bune aplicatii pentru editare foto-video recomandate de Apple

Pro Editing ToolsPro Editing Tools este o sectiune de aplicatii lansata in cursul zilelor trecute de catre compania Apple in App Store, ea fiind conceputa special pentru a recomanda cele mai bune aplicatii pentru editare foto-video dedicate iPhone si iPad.

Multe dintre aplicatiile prezentate de catre compania Apple v-au fost recomandate si de catre mine in diverse ocazii pe acest blog, asa ca probabil pe unele le cunoasteti si stiti ceea ce va ofere ele in ceea ce priveste optiunile de editare foto video direct de pe terminalele care ruleaza sistemul de operare iOS.

Mai mult decat atat, compania Apple a promovat in diverse ocazii o parte dintre aplicatiile existente in aceasta sectiune, asa ca vorbim despre titluri care isi merita banii, acolo unde este cazul, unele dintre ele fiind special imbunatatite pentru a avea parte de atentia Apple.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile Apple a pus angajati sa aleaga toate aplicatiile care sunt promovate in aceste sectiuni ale App Store, puteti fi siguri ca indiferent ce aplicatie veti alege sa descarcati, ea va fi potrivita pentru nevoile.

Sectiunea Pro Editing Tools este disponibila urmand acest link.