Facebook pregateste lansarea unei noi functii extrem de importante

Facebook animatie scris comentariiFacebook testeaza in momentul de fata o noua functie pentru celebra retea de socializare, ea urmand a ne spune momentul in care un prieten incepe sa scrie un comentariu care urmeaza sa fie publicat la una dintre postarile noastre.

Pana acum doar in conversatiile din aplicatia Messenger puteam vedea asa ceva, insa unii utilizatori de pe glob au inceput sa sesizeze ca noua functie le-a fost activata de catre cei de la Facebook, ea fiind aproape de o lansare oficiala in intreaga lume in curand.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata functia pentru noi, aplicatia Facebook urmand a afisa un indicator special care ne spune ca o persoana scrie un comentariu la una dintre postarile noaste, deci utilizatorii vor urmari cu mai multa atentie aplicatia.

Implementarea acestei functii va creste cu siguranta perioada de utilizare a aplicatiei Facebook deoarece foarte multa lume va astepta cu nerabdare sa vada ce anume a scris persoana pentru care este afisat acest indicator, cei de la Facebook evitand sa afiseze si o denumire sau un avatar.

Facebook testeaza de ceva vreme noua functie cu un grup foarte restrans de persoane, insa recent numarul celor care o au disponibila a fost extins, asa ca lansarea oficiala se apropie si toata lumea se va putea bucura in curand de noul sistem al aplicatiei Facebook.

Din punctul meu de vedere, o asemenea functie este extrem de utila si ar putea face unele conversatii mult mai interesante, raspunsurile putand fi oferite mult mai rapid pentru comentarii, insa ramane de vazut cum va fi ea primita.

2 COMENTARII