Cum poti folosi doua conturi WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone

doua conturi WhatsApp Messenger iPhoneNu stiu cati dintre voi au fost vreodata dornici sa foloseasca doua conturi WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone, insa astazi va explic modul in care puteti face acest lucru fara probleme din dispozitivele voastre.

Practic, folosind acest truc veti putea utiliza multiple numere de telefon cu aplicatia WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone fara a face jailbreak, aceasta functionalitate nefiind posibila in mod normal pentru utilizatori, asta deoarece WhatsApp nu permite acest lucru.

Inca de la bun inceput NU VA RECOMAND sa folositi aceasta metoda deoarece ea implica instalarea unui certificat de dezvoltator de la o persoana necunoscuta, iar prin instalarea sa i-ati putea oferi acces la datele din aplicatia WhatsApp Messenger si eventual din terminal.

Bun, revenind acum inapoi la metoda de a folosi doua conturi WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone, practic vorbim despre instalarea unei aplicatii WhatsApp Messenger secundare prin aceasta metoda, in terminalele voastre urmand a fi disponibila doua sai mai multe aplicatii WhatsApp Messenger.

Cum poti folosi doua conturi WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone

Pentru a folosi doua conturi WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Accesati acest website.
  2. In noua interfata veti gasi multiple aplicatii, insa apasati pe WhatsApp 2.
  3. In urmatoarea pagina apasati butonul mare si verde, pentru care va trebui sa faceti scroll in jos pe terminalele cu ecrane de 4 inch.
  4. Dupa apasare alui veti vedea un mesaj de alerta si veti alege optiunea Install pentru a instala aplicatia.
  5. Dupa acceptarea instalatii, veti vedea ca aplicatia WhatsApp 2 este vizibila in ecranul principal de aplicatii si se instaleaza.
  6. Dupa instalarea WhatsApp 2 mergeti in Settings > General > Profile, Configurari > General > Profiluri.
  7. Acolo veti accesa profilul VNE Software and Technologies.
  8. Dupa accesare apasati butonul Trust si confirmati actiunea prin apasarea pentru a doua oara, acest pas confirmand faptul ca acordati incredere aplicatiei pentru a functiona.

Dupa urmarea tuturor acesto pasi va veti putea inregistra in WhatsApp 2 cu un alt numar de telefon decat cel utilizat pentru aplicatia WhatsApp Messenger si o veti putea folosi fara probleme, cu doua numere de telefon in paralel.

Avand in vedere ca WhatsApp Messenger nu se blocheaza automat daca schimbati numarul de telefon, veti putea folosi cele doua aplicatii simultan.