Drama Smart Battery Case (comic)

Smart Battery Case este o carcasa cu baterie externa lansata de catre compania Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6S, ea avand rolul de a creste autonomia bateriei terminalelor cu pana la 70% in timpul utilizarii obisnuite a dispozitivelor in lumea reala.

Desi carcasa cu siguranta poate fi utila pentru foarte multe persoane, ea are un design neobisnuit care a atras foarte multe critici din partea fanilor APple si nu numai, iar cei de la Joy Of Tech s-au gandit sa ne prezinte partea cealalta a monedei, drama prin care trece Smart Battery Case.

drama Smart Battery Case

Articolul precedentMantra – o noua tema eleganta pentru iOS 9
Articolul următorCum poti folosi doua conturi WhatsApp Messenger pe acelasi iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.